reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hope, dopiero teraz wzięłam się za czytanie forum, bo cały dzień leżę, żeby jutro móc święta przygotowywać.
Kochanie, mojej energii wystarczy i dla Ciebie i dla mnie i pewnie dla kogoś potrzebującego.
A jeśli chodzi o spotkanie, to oczywiście jestem za!!! Koniecznie daj znać, jak będziesz znała termin przyjazdu.
Już się nie mogę doczekać i serdecznie zapraszam :-)
Kochanie, mojej energii wystarczy i dla Ciebie i dla mnie i pewnie dla kogoś potrzebującego.
A jeśli chodzi o spotkanie, to oczywiście jestem za!!! Koniecznie daj znać, jak będziesz znała termin przyjazdu.
Już się nie mogę doczekać i serdecznie zapraszam :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga wow gratuluję, pięknie Ci waga spada :-)
Hope oczywiście jestem za spotkaniem
Hope oczywiście jestem za spotkaniem
lawendowy_sen
Gerbera, miło mi Cię poznać.
Trzymam kciuki za wysoką betę.
Trzymam kciuki za wysoką betę.
lawendowy_sen
A poza tym jestem na diecie i od soboty do dzisiaj schudłam już 1,6 kg
Kinga, a Ty chcesz zniknąć???? :-)
Kinga_1
Lawendowy_sen - na pewno nie zniknę. Mam jeszcze parę kg, które mogę oddać potrzebującym Moja normalna waga to było maks 53 kg ( co prawda w 2011, a nie teraz, ale zawsze), no, a teraz po odchudzaniu mam 61,7kg, więc mam jeszcze co rozdawać jakby coś ;-) A jak Twoje zdrówko kochana? Lepiej?
lawendowy_sen
Kinga, powiem Ci szczerze, że mam dosyć tego chorowania, bo jak na razie, to bez zmian. A dzisiaj do głodu doszedł ból głowy. I żadna tabletka nie pomaga, więc pewnie ból związany ze zmianą pogody.
Dzisiaj nie wystawiam nosa spod kołdry. Aż mam wyrzuty sumienia, że się wyleguję, a święta w polu.
A co do Twojej wagi, to nawet po przytyciu jest ok:-)
Kurczę, mi tez stymulacja pozostawiła ślad tu i ówdzie. I też z chęcią oddam. I to w dodatku za darmo:-)
Dzisiaj nie wystawiam nosa spod kołdry. Aż mam wyrzuty sumienia, że się wyleguję, a święta w polu.
A co do Twojej wagi, to nawet po przytyciu jest ok:-)
Kurczę, mi tez stymulacja pozostawiła ślad tu i ówdzie. I też z chęcią oddam. I to w dodatku za darmo:-)
Kinga_1
Lawendowy_sen - wierzę Ci, że masz dość chorowania. Co chwilkę jakieś zarazki do Ciebie wędrują. Normalnie zbierasz od dzieciaków wszystko co oferują. A odnośnie oddania to za darmo też chętnie oddałabym - może jakieś ogłoszenie na net i znajdzie się chętny ?
reklama
Podziel się: