reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Jasne, ale lepsze to niz jutro powiedziec Ci ze nie masz blastek.Bo Pani doktor powiedziała, że morula ma słabsze szanse niż blastocysta.
Mamy tu ba forum mase ciaz z zarodkow 3 czy 4 dniowych po wielu bieudanyg transferach blastek.
nieagatka
Spoko, bedziesz mieć wyniki usg to bedziesz myslec. Jak bedzie ok to wg mnie nie ma sensu pchac sie w nifty.No właśnie z tą kasa to u mnie jest średnio. Wydaję więcej niż zarabiam. Jeszcze ten wyjazd do Łodzi. Tak na doje.banie
Evela.6
@Aduś16 Tak, w Gdańsku i tym razem transfer robiła dr Hasik. Nie miałam z nią wcześniej styczność ale wydała się bardzo miła.
Ogólnie nie mówią płci ale w dokumentacji ta płec jest opisana do każdego badanego zarodka. Więc kto ciekawski może sobie to sprawdzić i rozpracować [emoji6]
Przy pierwszym transferze nasza prowadząca nas zapytała co chcemy, czy chłopca czy dziewczynkę ale my nie chcieliśmy wybierać płci tylko zarodek, który był morfologicznie najlepszy. I ona nam wtedy od razy powiedziała jaka to płec.
Nam z przebadanych zostały 2 dziewczynki i 1 chłopiec więc większe szanse na dziewuchę [emoji6]
Ogólnie nie mówią płci ale w dokumentacji ta płec jest opisana do każdego badanego zarodka. Więc kto ciekawski może sobie to sprawdzić i rozpracować [emoji6]
Przy pierwszym transferze nasza prowadząca nas zapytała co chcemy, czy chłopca czy dziewczynkę ale my nie chcieliśmy wybierać płci tylko zarodek, który był morfologicznie najlepszy. I ona nam wtedy od razy powiedziała jaka to płec.
Nam z przebadanych zostały 2 dziewczynki i 1 chłopiec więc większe szanse na dziewuchę [emoji6]
Evela.6
Winko i tabsy do transferu.Czyli tabsy + winko? Winko w których dniach cyklu?
Za kilka dni się okaże czy u mnie się sprawdziło [emoji6]
Ogólnie z endometrium nigdy problemów nie miałam ale zawsze warto je wspomagać [emoji41]
Olusja1987
Powiedziałam jej, że każdy zarodek w każdej innej dobie ma lepsze warunki do rozwoju w naturalnych warunkach niż labolatoryjnych, to żeby mnie odwieźć od decyzji dzisiejszej transfery zaczęła procentowo prezentować szanse na ciąże z moruli i blastocysty. Zresztą chyba jej na ambicje wjechałamJasne, ale lepsze to niz jutro powiedziec Ci ze nie masz blastek.
Mamy tu ba forum mase ciaz z zarodkow 3 czy 4 dniowych po wielu bieudanyg transferach blastek.
Olusja1987
reklama
nieagatka
Pappa to podstawa. Jak wyjdzie cos niepokacego to robisz dalsza diagnostyke. No albo robisz ja bo chcesz.Dziękuję za odpowiedź :-) czyli lepiej nifty niż papa? Czy zrobić i to i to?
U mnie pape robi sie każdej ciezarnej. Nikt nie pyta, to obowiazakowe badanie.
Podziel się: