zgsdzam sie, domagaj sie Usg nawet jak sie krew lejeAle robili Tobie usg ? Bez tego danie leków na oczyszczenie to nie porozumienie ..
mi się tyle razy lała krew po nogach, ze skrzepami. Mój cud niedługo skończy roczek.
Bez usg nie wzięłabym tabletek
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Nawet na swoim ślubie nie piłamO matko jak Ty to wytrzymałas ?
JestemMama!
Właśnie wróciłam od Fizjoterapeuty , za dwa tygodnie powtórka z rozrywki ( mój organizm jest jakiś dziwny i mam tendencję do zrostów :/ ) i już pisze e-mail do Lekarza czy to jest jedno badanie czy po prostu dwa różne ... Mam nadzieję że odpiszą w miarę szybko i będę spokojniejsza ... Ogólnie jakoś tak naprawdę spokojna wyszłam od lekarza dziś że aż sama siebie nie poznaje Dziękuję wam wszystkim za pomoc , za rady i za to że jesteście i przepraszam zarazem za moje smecenie ale właśnie stwierdziłam że jestem niezrównoważoną psychiczniePrzede wszystkim się uspokój... Nerwy jeszcze wszystko pogarszają. Oddychaj głęboko, licz do 10, albo nie... Ty musisz do 100 i przede wszystkim nie próbuj załatwić wszystkiego na raz.
Wygląda na to, że wszędzie sezon urlopowy, więc zaakceptuj fakt, że nie przeskoczysz tego i zacznij organizować to co możesz. Zajmij się tymi zrostami, endokrynologiem czy innymi badaniami i spokojnie odchaczaj jedno po drugim. Na wyniki badań immuno I tak będziesz czekać kilka tygodni... Naprawdę ten natłok emocji w niczym Ci nie pomoże...
JestemMama!
E-mail napisany czekam teraz niecierpliwie na odpowiedź ... Ale jakoś tak bez stresu teraz ... Teraz myślę tylko o gorącej kąpieli i łóżku mam nadzieję że odpowiedź przyniesie mi ulgę . Tak jak sugerowałyście zapytałam czy zamiast tego badania mogę wykonać inne bądź czy ma jakąś inną nazwę ... Ewentualnie czy tak jak mi pani dziś z Warszawy powiedziała czy to są dwa różne badania czy jedno ... No nic czekam na odpowiedź . Trzymajcie kciuki
Vinszka
Okropne wiadomości dziś na forum. Tak bardzo mi przykro.Dziewczyny,
U mnie jednak poronienie 5 tyd. 5 dzień ciąży. Rano krew mi się lała po nogach, po podłodze, dosłownie masakra. Czekam w klinice na lekarza, ma mi dać jakąś tabletkę na oczyszczenie. Mamy jeszcze 3 zdrowe genetycznie zarodki i 2 z nieprawidłowościami. Zastanawia mnie przyczyna..czyżby moja immunologia. Nie wiem kiedy podejmę się kolejnego transferu. Z pewnością upłynie trochę czasu i muszę zmienić pracę, bo aktualny tyb życia mnie dobił. Mam straszny mętlik w głowie, w piątek Beta była jeszcze ponad 6000. No cóż bolesna lekcja
Vinszka
Ja nie piłam 2,5 roku i teraz trochę mnie ciągnie. Najlepsze jak po takim czasie się napijesz. Ja po połowie picia piwa byłam pijana jak nastolatkaO matko jak Ty to wytrzymałas ?
Vinszka
Ja też!!!Nawet na swoim ślubie nie piłam
JestemMama!
Ja pier**** @pauli890 możesz podać mi adres tego szpitala w Toruniu??? Chyba będę musiała tam jechać .... Napisałam e-mail i odpowiedź jaka uzyskałam wcale nie przyniosła mi ulgi ..m wręcz jeszcze większe WKU****nie .... Jest to bardzo specyficzne badanie i muszę szukać ... Taka uzyskałam odpowiedź :/ no szlag mnie zaraz trafi
Dziewczyny,
Update sytuacji, jestem po USG. Pęcherzyk nadal jest na swoim miejscu, natomiast mam krwawienie niewiadomego pochodzenia wyraźnie widoczne na USG. Na szczęście jest nadal oddalone od pęcherzyka. Właśnie czekam na leki, które mają zatamować krwawienie w ciągu 2-5 dni. Nie wiem co o tym myśleć, lekarz mówił żeby walczyć.
Update sytuacji, jestem po USG. Pęcherzyk nadal jest na swoim miejscu, natomiast mam krwawienie niewiadomego pochodzenia wyraźnie widoczne na USG. Na szczęście jest nadal oddalone od pęcherzyka. Właśnie czekam na leki, które mają zatamować krwawienie w ciągu 2-5 dni. Nie wiem co o tym myśleć, lekarz mówił żeby walczyć.
reklama
No to dobrze, chyba wtedy źle zrozumiałaś, że dostaniesz tabletki na oczyszczenie... Zresztą nieważne.. Dobrze, że jest wszystko w porządku z babyDziewczyny,
Podziel się: