reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A dlaczego zarodki dotrwały dzięki time lapse? To są jakieś specjalne warunki hodowlane? Bo myślałam, że chodzi tylko o częste monitorowanie 😁
Time lapse stwarza najlepsze warunki do hodowli,może bez tego zarodki uszkodzone szybciej by odpadły.Lekarz powiedział,że moja ciąża ,możliwe ,że była podtrzymywana tylko dzięki lekom,bo brałam ich całą masę.

Lipa 😭😭😭😭😭 nie robią mojego badania 😭😭😭😭😭 bo ja mam immunofeotyp limfocytów ( badanie aktywności cytotoksycznej NK ) a oni tego nie robią ... 😭😭😭😭😭😭
Jeszcze do APC w Łodzi nie można się dodzwonić ... Chciałam się dowiedzieć czy to robią ...i co się okazuje .... taka informacja na stronie 😭😭😭😭😭 W tym tygodniu pobieramy krew do badań do 14 lipca (środa) włącznie.
W dniach 17 lipca – 1 sierpnia 2021 roku laboratorium APC Analizy Medyczne będzie nieczynne z powodu urlopu. Prosimy o kontakt od 3 sierpnia 2021 roku. Telefony oraz adresy email nie będą działały.
Ja zwariuje ... Ciągle pod górkę 😭😭😭😭😭

Ostatnia edycja:
Lipa 😭😭😭😭😭 nie robią mojego badania 😭😭😭😭😭 bo ja mam immunofeotyp limfocytów ( badanie aktywności cytotoksycznej NK ) a oni tego nie robią ... 😭😭😭😭😭😭
Jeszcze do APC w Łodzi nie można się dodzwonić ... Chciałam się dowiedzieć czy to robią ...i co się okazuje .... taka informacja na stronie 😭😭😭😭😭 W tym tygodniu pobieramy krew do badań do 14 lipca (środa) włącznie.
W dniach 17 lipca – 1 sierpnia 2021 roku laboratorium APC Analizy Medyczne będzie nieczynne z powodu urlopu. Prosimy o kontakt od 3 sierpnia 2021 roku. Telefony oraz adresy email nie będą działały.
Kurde, no faktycznie lipa🤦

Zaraz zadzwonię w jedno miejsce i zapytam❤️

Time lapse stwarza najlepsze warunki do hodowli,może bez tego zarodki uszkodzone szybciej by odpadły.Lekarz powiedział,że moja ciąża ,możliwe ,że była podtrzymywana tylko dzięki lekom,bo brałam ich całą masę.
A jaka wada genetyczna wyszła u dziecka? Było to związane z ilością chromosomów? Bo jeżeli tak to może warto skombinować pieniądze na badanie pgs... rozumiem, że masz 36 lat?

reklama
@Evela.6 zobacz takie „cudo” mi wychodowali 😑 i co teraz ? 🥴

Załączniki

• 0A16F550-F1D9-46D9-A91D-C68AEB0C6EFF.jpeg
    0A16F550-F1D9-46D9-A91D-C68AEB0C6EFF.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 122
Do góry