reklama
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lkasia
Fanka BB :)
Avocado gratulacje kochana...termin porodu masz prawie w dniu moich iminin..bo ja mam 25 listopada...ja sie zastanawiam ile mi zarodkow podadzs...gin stwierdzil ze jak nie chc blizniakow tomoga podac jeden..ale dwa to wieksze szanse....niewiem naprawde corobic...i zdziwilam si troszke bonie milam badanego estradiolu...i czy wy tez bralyscie antybiotyk????? i jeszcze pytanko...czy oo trnsferze mam lezecczymoge wracac autem do domu????
malinuś
Moje drogie, jeszcze raz zwracam się z prośbą o Wasze opinie, bo wczoraj moja wiadomość rozmyła się w gąszczu naszych postów
Dziewczyny mam pytanie, przedwczoraj rano przyjęłam choragon na pękniecie pęcherzyka(podchodzę na naturalnym cyklu z owulką) a od wczoraj już od rana miałam brać zestaw poowulacyjny: luteine, duphaston, encorton, acard, clexane i ovitrelle w penie. Ale dopiero teraz wczoraj wieczorem i jeszce w nocy czułam jakby owulka była, klucie jak zawsze po zastrzyku na pękniecie mnij więcej po 36 godzinach. W związku z tym,nie myślicie ze za wcześnie miałam zacząć przyjmować te leki przygotowujące mnie do crio? Skoro dopiero wieczorem miałam owulkę a leki już przyjmowałam od rana? Jak Wy miałyście?
Martwi mnie to, że może pęcherzyk nie zdążył pęknąć a ja już zaczęłam przyjmować progesteron...?
Dziewczyny mam pytanie, przedwczoraj rano przyjęłam choragon na pękniecie pęcherzyka(podchodzę na naturalnym cyklu z owulką) a od wczoraj już od rana miałam brać zestaw poowulacyjny: luteine, duphaston, encorton, acard, clexane i ovitrelle w penie. Ale dopiero teraz wczoraj wieczorem i jeszce w nocy czułam jakby owulka była, klucie jak zawsze po zastrzyku na pękniecie mnij więcej po 36 godzinach. W związku z tym,nie myślicie ze za wcześnie miałam zacząć przyjmować te leki przygotowujące mnie do crio? Skoro dopiero wieczorem miałam owulkę a leki już przyjmowałam od rana? Jak Wy miałyście?
Martwi mnie to, że może pęcherzyk nie zdążył pęknąć a ja już zaczęłam przyjmować progesteron...?
Mayyka nie martw się, nie jest za późno, Madzialenak Ci na pewno potwierdzi, bo ona też miała niski wynik, a zwiększona dawka progesteronu pomogła :-)
Malinuś ja nie odpowiedziałam, bo nie wiem co Ci odpowiedzieć ... pamiętam jak na ostatnie crio dostałam zastrzyk w piątek, a w sobotę bardzo bolał mnie brzuch, to musiał być ten pękający pęcherzyk, jednak nie pamiętam, czy już wtedy miałam brać leki. Transfer był w poniedziałek ... Malinuś dr na pewno nie kazałby Ci brać wcześniej niż jest taka potrzeba
Malinuś ja nie odpowiedziałam, bo nie wiem co Ci odpowiedzieć ... pamiętam jak na ostatnie crio dostałam zastrzyk w piątek, a w sobotę bardzo bolał mnie brzuch, to musiał być ten pękający pęcherzyk, jednak nie pamiętam, czy już wtedy miałam brać leki. Transfer był w poniedziałek ... Malinuś dr na pewno nie kazałby Ci brać wcześniej niż jest taka potrzeba
malinuś
Gotadora, no niby tak pęcherzyk w sobotę miał już 24 mm, wiec jak w niedzielę wzięłam choragon to mógł strzelić wieczorem w niedzielę w w nocy, a od rana w poniedziałek leki poowulacyjne. No w końcu facet wie co robić musi wiedzieć.... Ale wiesz, troszkę się martwię bo to moja ostatnia szansa moje ostatnie 2 mrozaczki...
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Ikasia tak każdy ma antybiotyk przed punkcją, co do powrotu samochodem to już Ci odpowiedziałam dziś rano.
Podziel się: