G
gość2502
Gość
Na razie spokojnie, do 16 tylko 3 godzinki nie stresuj się na zapas..O 16 Nie dam rady, jestem załamana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie spokojnie, do 16 tylko 3 godzinki nie stresuj się na zapas..O 16 Nie dam rady, jestem załamana.
Jezu, może to przez tegoż mięśniaka nie było widać? Kurde, tak bardzo chciałabym ci jakoś pomócO 16 Nie dam rady, jestem załamana.
Nie dasz rady, dzięki za miłe słowa. Tak bardzo chciałam aby tym razem się udałoJezu, może to przez tegoż mięśniaka nie było widać? Kurde, tak bardzo chciałabym ci jakoś pomóc
Kochanie wytrzymaj, masz obok siebie męża? Przytul go i na spokojnie pojedźcie, musisz wierzyć, że będzie dobrze, jestem z Tobą całymNie dasz rady, dzięki za miłe słowa. Tak bardzo chciałam aby tym razem się udało
Skoro zlecił Ci ana2 to powinno mu wystarczyć, nie znam lekarza tego akurat. Leczy się to jakoś, przeważnie popylarny steryd lub immunosupresja przy dodatnich ANA ale ważne jest miano a u Ciebie nie jest bardzo wysokie o I typ przeciwciał ale to musi Ci immunolog tłumaczyć. Wiem że przy dodatnich ANA nie powinno się np.limfocytami szczepić bo mogą zwyczajnie nic w tym przypadku nie pomóc.. Ja mialam tez dostanie ale niższe miano od Twojego i te przeciwciała chyba dwa rodzaje ale za drugim razem i tak bralam immunoglobuliny które m.in.wyciszaja aktywność tych ANA wiec nie zagłębiałam się dalej w temat..Z dr. Pajdas w Krakowa... Mialam zalecone tylko to ana 2... Myślisz żeby zrobić ana 3??? Konsultacje z nią mam dopiero gdzieś na koniec sierpnia jak wszystkie wyniki będę miała które mi zaleciła... Co dalej z tym się robi??? Kurde... Nie ogarniam...
Dziękuję bardzoooo dziękuję bo już wpadłam w depresję seriooo .... Czyli to może być jeden z objawów że ciąża się nie rozwija ? Bo na 4 transfery miałam 3 razy będę dodatnia .... Ja pierdziele zwariuje do końca sierpnia ... Niech już nic więcej nie wychodziSkoro zlecił Ci ana2 to powinno mu wystarczyć, nie znam lekarza tego akurat. Leczy się to jakoś, przeważnie popylarny steryd lub immunosupresja przy dodatnich ANA ale ważne jest miano a u Ciebie nie jest bardzo wysokie o I typ przeciwciał ale to musi Ci immunolog tłumaczyć. Wiem że przy dodatnich ANA nie powinno się np.limfocytami szczepić bo mogą zwyczajnie nic w tym przypadku nie pomóc.. Ja mialam tez dostanie ale niższe miano od Twojego i te przeciwciała chyba dwa rodzaje ale za drugim razem i tak bralam immunoglobuliny które m.in.wyciszaja aktywność tych ANA wiec nie zagłębiałam się dalej w temat..
Tak to może być jeden z powodów. Tym bardziej widać że u Ciebie zaskakuje i coś potem siada.. Ja tam też miałam że na 7 transferow tylko ra beta 0 a tak to zawsze coś no ale 2 z nich udane. Chociaż ja wiem ze u mnie accofil tez duża robote zrobił żeby pobudzić moje KIRy.... To nie jest napenwo powód do załamywania się przecież nie Ty jedna masz taki wynik , a to że ktoś u Ciebie to sprawdza i pewnie jakieś leczenie wdroży to raczej powód do nadziei Bo takie robienie wkolko transferow na tych samych zaleceniach gdzie zaskakuje i siada to gorszy się scenariuszDziękuję bardzoooo dziękuję bo już wpadłam w depresję seriooo .... Czyli to może być jeden z objawów że ciąża się nie rozwija ? Bo na 4 transfery miałam 3 razy będę dodatnia .... Ja pierdziele zwariuje do końca sierpnia ... Niech już nic więcej nie wychodzi
Czytam i czytam Cię tak Kochana i myślę, że jeżeli coś jest nie tak z tą imnunologią to szczęście w nieszczęściu, że jest jakiś punkt zaczepienia, w razie w... dostaniesz leki i transfer w końcu zakończy się upragnioną ciąża, serioDziękuję bardzoooo dziękuję bo już wpadłam w depresję seriooo .... Czyli to może być jeden z objawów że ciąża się nie rozwija ? Bo na 4 transfery miałam 3 razy będę dodatnia .... Ja pierdziele zwariuje do końca sierpnia ... Niech już nic więcej nie wychodzi
Na tym etapie ciąży beta już może spadać i około połowy ciąży będzie się stabilizować wynik i taki zostanie do porodu8 tyś. To duży spadek ale nie panikuj bo to tylko pogarsza sprawę i biegnij na usg! Tule mocno
Taka mam nadzieję .. wierze w to bardzo mocnoCzytam i czytam Cię tak Kochana i myślę, że jeżeli coś jest nie tak z tą imnunologią to szczęście w nieszczęściu, że jest jakiś punkt zaczepienia, w razie w... dostaniesz leki i transfer w końcu zakończy się upragnioną ciąża, serio