reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z dr. Pajdas w Krakowa... Mialam zalecone tylko to ana 2... Myślisz żeby zrobić ana 3??? Konsultacje z nią mam dopiero gdzieś na koniec sierpnia jak wszystkie wyniki będę miała które mi zaleciła... Co dalej z tym się robi??? Kurde... Nie ogarniam... 😔😔😔😔
Skoro zlecił Ci ana2 to powinno mu wystarczyć, nie znam lekarza tego akurat. Leczy się to jakoś, przeważnie popylarny steryd lub immunosupresja przy dodatnich ANA ale ważne jest miano a u Ciebie nie jest bardzo wysokie o I typ przeciwciał ale to musi Ci immunolog tłumaczyć. Wiem że przy dodatnich ANA nie powinno się np.limfocytami szczepić bo mogą zwyczajnie nic w tym przypadku nie pomóc.. Ja mialam tez dostanie ale niższe miano od Twojego i te przeciwciała chyba dwa rodzaje ale za drugim razem i tak bralam immunoglobuliny które m.in.wyciszaja aktywność tych ANA wiec nie zagłębiałam się dalej w temat..

Skoro zlecił Ci ana2 to powinno mu wystarczyć, nie znam lekarza tego akurat. Leczy się to jakoś, przeważnie popylarny steryd lub immunosupresja przy dodatnich ANA ale ważne jest miano a u Ciebie nie jest bardzo wysokie o I typ przeciwciał ale to musi Ci immunolog tłumaczyć. Wiem że przy dodatnich ANA nie powinno się np.limfocytami szczepić bo mogą zwyczajnie nic w tym przypadku nie pomóc.. Ja mialam tez dostanie ale niższe miano od Twojego i te przeciwciała chyba dwa rodzaje ale za drugim razem i tak bralam immunoglobuliny które m.in.wyciszaja aktywność tych ANA wiec nie zagłębiałam się dalej w temat..
Dziękuję ❤️❤️❤️ bardzoooo dziękuję bo już wpadłam w depresję 😭😭😭😭 seriooo .... Czyli to może być jeden z objawów że ciąża się nie rozwija ? Bo na 4 transfery miałam 3 razy będę dodatnia .... Ja pierdziele zwariuje do końca sierpnia ... Niech już nic więcej nie wychodzi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Dziękuję ❤️❤️❤️ bardzoooo dziękuję bo już wpadłam w depresję 😭😭😭😭 seriooo .... Czyli to może być jeden z objawów że ciąża się nie rozwija ? Bo na 4 transfery miałam 3 razy będę dodatnia .... Ja pierdziele zwariuje do końca sierpnia ... Niech już nic więcej nie wychodzi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Tak to może być jeden z powodów. Tym bardziej widać że u Ciebie zaskakuje i coś potem siada.. Ja tam też miałam że na 7 transferow tylko ra beta 0 a tak to zawsze coś no ale 2 z nich udane. Chociaż ja wiem ze u mnie accofil tez duża robote zrobił żeby pobudzić moje KIRy.... To nie jest napenwo powód do załamywania się przecież nie Ty jedna masz taki wynik , a to że ktoś u Ciebie to sprawdza i pewnie jakieś leczenie wdroży to raczej powód do nadziei Bo takie robienie wkolko transferow na tych samych zaleceniach gdzie zaskakuje i siada to gorszy się scenariusz

Czytam i czytam Cię tak Kochana i myślę, że jeżeli coś jest nie tak z tą imnunologią to szczęście w nieszczęściu, że jest jakiś punkt zaczepienia, w razie w... dostaniesz leki i transfer w końcu zakończy się upragnioną ciąża, serio 😘💚🧡💙

reklama
Do góry