reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, chciałam jeszcze dopytać o endometrium do transferu. Jaką grubość powinno mieć? Piję codziennie na wieczór lampkę wytrawnego czerwonego wina i biorę olej z wiesiołka. W piątek mam punkcję, w środę prawdopodobnie transfer. Jak długo popijać winko i brać olej? Pozdrawiam

reklama
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wszystkie słowa wsparcia Bo po tej wizycie byłam strasznie załamana, chyba te leki co w siebie pakuje tak na mnie działają .... Dzięki Wam znowu mam nadzieję że wszystko skończy się jeszcze dobrze tylko po prostu dłużej na ten dobry koniec poczekam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Jesteście najlepszym wsparciem bo mój mąż uciekł jak widział mnie w tym stanie załamania [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Ja już po urodzinowej wizycie [emoji847] szampana nie było ale ogólnie ok [emoji23]
Dziś 12dc, hormony prawie identyczne jak w kwietniu w tym dniu cyklu i Pani zadowolona. Endometrium 0.99cm. W pt wieczorem włączam progesteron. Transfer za tydzień w środę [emoji847][emoji123]
Obstawily mnie lekami więc niech się dzieje [emoji95]
[emoji1635][emoji1635][emoji1635][emoji1635][emoji1635] [emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898] Szampan już jest [emoji8][emoji8][emoji8] I naprawdę wielkie kciuki żeby ten transfer zakończył się wymarzony bobasem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wszystkie słowa wsparcia Bo po tej wizycie byłam strasznie załamana, chyba te leki co w siebie pakuje tak na mnie działają .... Dzięki Wam znowu mam nadzieję że wszystko skończy się jeszcze dobrze tylko po prostu dłużej na ten dobry koniec poczekam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Jesteście najlepszym wsparciem bo mój mąż uciekł jak widział mnie w tym stanie załamania [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Napewno będzie wszystko dobrze. Nasze histeryczne reakcje na pewne rzeczy są zupełnie normalne, seria przebytych porażek, głowa pełna myśli, nadziei i garść hormonów które przyjmujemy i drama gotowa 🤪

Olusja1987, post: 21403658, member: 164333"]
Dziewczyny, chciałam jeszcze dopytać o endometrium do transferu. Jaką grubość powinno mieć? Piję codziennie na wieczór lampkę wytrawnego czerwonego wina i biorę olej z wiesiołka. W piątek mam punkcję, w środę prawdopodobnie transfer. Jak długo popijać winko i brać olej? Pozdrawiam
[/QUOTE]
Hej ja miałam dzisiaj punkcję i endometrium 10. Transfer mam w sobotę i dopiero od dzisiaj pije winko bo nie ryzykowałam w czasie stymulacji bo sama nie wiedziałam czy wolno czy nie wolno i radziłam się tutaj Dziewczyn co robić. Chyba w czasie stymulacji wino nie wskazane ale nie wiem czy na pewno. Ja nie piłam.

[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja już po urodzinowej wizycie [emoji847] szampana nie było ale ogólnie ok [emoji23]
Dziś 12dc, hormony prawie identyczne jak w kwietniu w tym dniu cyklu i Pani zadowolona. Endometrium 0.99cm. W pt wieczorem włączam progesteron. Transfer za tydzień w środę [emoji847][emoji123]
Obstawily mnie lekami więc niech się dzieje [emoji95]

Hej ja miałam dzisiaj punkcję i endometrium 10. Transfer mam w sobotę i dopiero od dzisiaj pije winko bo nie ryzykowałam w czasie stymulacji bo sama nie wiedziałam czy wolno czy nie wolno i radziłam się tutaj Dziewczyn co robić. Chyba w czasie stymulacji wino nie wskazane ale nie wiem czy na pewno. Ja nie piłam.

A no i po transferze ofcourse winka niet😁😁😁

Hej babeczki. Nie nadrobię was. Przepraszam.
Wracam do gry. Co prawda przez urlop dr musimy czekać jeden cykl ale już mamy termin wizyty. 12 sierpnia kwalifikacja do crio. Tym razem mam mieć wlew przy transferze ale jeszcze szczegółów nie znam. Mam podobno w karcie pacjenta wpisane ale albo ja tym magicznym systemem kliniki obsłużyć się nie umiem albo tego tam nie ma.
Niezmiennie trzymam za was kciuki!! &&&

reklama
Olej z wiesiołka kazał Ci lekarz brać ?
bierze się go tylko przez 1 fazę cyklu i to raczej przy naturalnych staraniach . Wiem ze niewskazane jest brać w czasie owulacji i po niej bo powoduje silne skurcze macicy .

Ostatnia edycja:
Do góry