reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja po 2 punkcjach mialam równo w 5 dniu po. Teraz jestem 9 dzień po punkcji i miesiączki nie widać...
Tak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcji🤔kurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej 😁

Tak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcji🤔kurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej 😁
Ja też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłam 😁

Ja też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłam 😁
No to miałaś niespodziankę hehe 😁

No raczej 😂😂😂
Przecież trzeba to sobie jakoś przetłumaczyć, nie można całe życie stać w miejscu i tylko użalać się nad niesprawiedliwością losu
Jak się tak dobrze zastanowić to i tak dużo dostałam od losu, nie można wymagać za wiele... 😉
Dostałam np. całkiem sporo kilogramów 🤣... Mam również dużo włosów (szkoda że nie tylko na głowie) 😉. Umiem też duuużo gadać i całe szczęście, w końcu tak zarabiam na życie... Poza tym mam całkiem dużo dylematów co do cholery mam teraz zrobić ze swoim życiem...
Co tam u Ciebie, bliźniaczko? 😘

reklama
Do góry