reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja po 2 punkcjach mialam równo w 5 dniu po. Teraz jestem 9 dzień po punkcji i miesiączki nie widać...
Tak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcji🤔kurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej 😁

Tak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcji🤔kurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej 😁
Ja też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłam 😁

Ja też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłam 😁
No to miałaś niespodziankę hehe 😁

No raczej 😂😂😂
Przecież trzeba to sobie jakoś przetłumaczyć, nie można całe życie stać w miejscu i tylko użalać się nad niesprawiedliwością losu
Jak się tak dobrze zastanowić to i tak dużo dostałam od losu, nie można wymagać za wiele... 😉
Dostałam np. całkiem sporo kilogramów 🤣... Mam również dużo włosów (szkoda że nie tylko na głowie) 😉. Umiem też duuużo gadać i całe szczęście, w końcu tak zarabiam na życie... Poza tym mam całkiem dużo dylematów co do cholery mam teraz zrobić ze swoim życiem...
Co tam u Ciebie, bliźniaczko? 😘

reklama
Do góry