reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki BETY- nie pytajcie o wartość, pielęgniarka z kliniki przedstawiła mi wynik telefonicznie, bo dziś sobota i teoretycznie zamknięte i oczywiście nie zrozumiałam (przez telefon włącza mi się bariera językowa). W każdym bądź razie potwierdziła ciążę, określiła wynik jako dobry. Mam kontynuować leki tak jak dotychczas, następne badanie krwi 17.07 🥳🤰
No to super wieści 🤗te Twoje ograniczenia też mają plusy ☺️przynajmniej oszczędzisz sobie nerwów na latanie po labo i porównywanie wyników 😁 otrzymałaś wynik dobry i tego się trzymaj, spokojnej 🤰

reklama
Dziewczyny ile ja się nerwów dzisiaj nazarłam i strachu …Wstałam jak stary się zbierał do pracy wysikac ok 5 . Idę a na majciochach spora plama krwi . Tak mnie sparaliżowało ze się słowem nie odezwałam i skulona poleciałam spowrotem do łóżka … zostałam sama i co chwile sprawdzałam czy coś się dzieje . Nic nie bolało i na szczęście już za drugim razem przy podcieraniu był tylko śluz delikatnie podbarwionym krwią . Nic nikomu nie mówiąc pojechałam na IP . Na szczęście dzidziuś żyje i ma się dobrze ❤️ A myslalam ze to koniec 🥺. Kawał gościa już bo ma prawie 3,5 cm ✊🏻💪❤️.
Żadnych krwiaków nie ma , nadżerek no nic niepokojącego i tak naprawdę niewiadomo skad to jednorazowe plamienie , nawet przy badaniu “ kondon“ był zupełnie czysty . Daj Panie Boże żebym ani Ja ani żadna z Was nie musiała już tego przechodzić 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Dziewczyny ile ja się nerwów dzisiaj nazarłam i strachu …Wstałam jak stary się zbierał do pracy wysikac ok 5 . Idę a na majciochach spora plama krwi . Tak mnie sparaliżowało ze się słowem nie odezwałam i skulona poleciałam spowrotem do łóżka … zostałam sama i co chwile sprawdzałam czy coś się dzieje . Nic nie bolało i na szczęście już za drugim razem przy podcieraniu był tylko śluz delikatnie podbarwionym krwią . Nic nikomu nie mówiąc pojechałam na IP . Na szczęście dzidziuś żyje i ma się dobrze ❤️ A myslalam ze to koniec 🥺. Kawał gościa już bo ma prawie 3,5 cm ✊🏻💪❤️.
Żadnych krwiaków nie ma , nadżerek no nic niepokojącego i tak naprawdę niewiadomo skad to jednorazowe plamienie , nawet przy badaniu “ kondon“ był zupełnie czysty . Daj Panie Boże żebym ani Ja ani żadna z Was nie musiała już tego przechodzić 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
i po co matkę straszyć?! Całe szczęście że wszystko ok i gość ma się dobrze ❤ oby nigdy więcej takiego stresu!

Dziewczyny ile ja się nerwów dzisiaj nazarłam i strachu …Wstałam jak stary się zbierał do pracy wysikac ok 5 . Idę a na majciochach spora plama krwi . Tak mnie sparaliżowało ze się słowem nie odezwałam i skulona poleciałam spowrotem do łóżka … zostałam sama i co chwile sprawdzałam czy coś się dzieje . Nic nie bolało i na szczęście już za drugim razem przy podcieraniu był tylko śluz delikatnie podbarwionym krwią . Nic nikomu nie mówiąc pojechałam na IP . Na szczęście dzidziuś żyje i ma się dobrze [emoji3590] A myslalam ze to koniec [emoji3064]. Kawał gościa już bo ma prawie 3,5 cm [emoji1307][emoji123][emoji3590].
Żadnych krwiaków nie ma , nadżerek no nic niepokojącego i tak naprawdę niewiadomo skad to jednorazowe plamienie , nawet przy badaniu “ kondon“ był zupełnie czysty . Daj Panie Boże żebym ani Ja ani żadna z Was nie musiała już tego przechodzić [emoji1317][emoji1317][emoji1317]
Całe szczęście, że wszystko dobrze![emoji3531]Jak widać tak się zdarza bez przyczyny, ale wiadomo strach jest zawsze :( ja od dwóch dni przestałam plamić.. I za każdym razem jak idę do toalety to w panice, czy papier będzie czysty.

Mój transfer był chyba trudny. Wczoraj miałam plamienia, dzisiaj już troszkę ale jednak. Chyba rzadko tutaj były przypadki krwawień w dzień transferu?

Całe szczęście, że wszystko dobrze![emoji3531]Jak widać tak się zdarza bez przyczyny, ale wiadomo strach jest zawsze :( ja od dwóch dni przestałam plamić.. I za każdym razem jak idę do toalety to w panice, czy papier będzie czysty.
Przerąbane ile my się biedne ojemy nerwów i strachu 😔. Najważniejsze isc do przodu i byc dobrej Nadzieji 🥰. Kochana mam identyczne schizy z tym papierem 🙈 a teraz po dzisiejszym incydencie to już wogole 😔😉. Dziękuje kochana ❤️

Kochane z invicty, czy embriolodzy dzwonią również w niedzielę? Czy muszę czekać do poniedziałku? Dzis 6 doba po punkcji...

reklama
Kochane z invicty, czy embriolodzy dzwonią również w niedzielę? Czy muszę czekać do poniedziałku? Dzis 6 doba po punkcji...
Dzisiaj klinika jest nieczynna więc myślę że musisz uzbroić się w cierpliwość do jutra. Ja miałam punkcję w sobotę rano i dzwonili w 6 dobie po 11 rano więc jeśli do Ciebie nie dzwonili jeszcze to raczej już dziś nie zadzwonią.

Do góry