reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeździłam w Hiszpanii pociągiem to nie ma co narzekać bo jadą szybciej niż u nas i w lepszym stanie bo co prawda mamy pendolino i kilka nowych, ale jak się trafi stary klekot to masakra.
Pociągi są ok. ale dzisiaj poczułam się jak 20 lat temu kiedy podróżowałam do Gdyni. Masakra. Już wzięłam druk reklamacji, dziady jedne.

reklama
Bardzo ciężko mi zrozumieć tych facetów.
Ja na swojego nie mogę narzekać bo bardzo mnie wspiera mimo, że dzieli nas kupa kilometrow.
Rozumiem, że oni też to przeżywają na swój sposób. Ale kurde jak można kobietę zostawić bez wsparcia?! W takim momencie... Nie pojmuje[emoji2368]
Mój to się pcha na wszystkie usg , ale klinika osób towarzyszących nie wpuszcza więc i tak czeka na parkingu hehe, ale bez kitu w takiej sytuacji ciężko zrozumieć takie podejście partnera , ojca dziecka jakby nie patrzeć, ehh

Ja już Dziewczyny po podglądzie. Mam trzy komórki o wielkości 12,15, i 17. Lekarz kręcił nosem, że jak na taka stymulację powinno być lepiej 😳😳😳Dostałam jeszcze na 3 dni po 300 jednostek Menopur i codziennie aż do poniedziałku Orgalutran.
Ostatnim razem miała stylko jeden dzień dostymulować Menopurem a teraz aż trzy dni 😳Trochę mnie to stresuje. W poniedziałek krew i wizyta a w środę punkcja i w piątek transfer. Ale już mam wszystkiego dosyć...też jadę właśnie z Białegostoku pociągiem do domu ludzi jest starsznie dużo i gorąco jak w kotle. Wyruszyłam z domu po 6 rano u dopiero wracam. Znowu zostawiłam miliony w aptece i ściskam te leki w torebce zimne picie włożyłam do środka bo tu jest chyba z 50 stopni😳 Dodatkowo też już się stresuje bo mąż dostał nową pracę od 1 lipca zaledwie co i jest problem żeby miał wolne w środę...a przecież musi kurna nasienie oddać 🥺Na każdym rogu coś czycha...matko jak ja bym chciała żeby udało się pobrać chociaż ta jedna komórkę i jakim cudem przetransportować do mojego ciała i żeby ten tydzień już po prostu się skończył. Dziewczyny cały czas Was czytam i za wszystkie trzymam i ściskam ogromne kciuki. Trzymajcie się ❤️

Ja już Dziewczyny po podglądzie. Mam trzy komórki o wielkości 12,15, i 17. Lekarz kręcił nosem, że jak na taka stymulację powinno być lepiej 😳😳😳Dostałam jeszcze na 3 dni po 300 jednostek Menopur i codziennie aż do poniedziałku Orgalutran.
Ostatnim razem miała stylko jeden dzień dostymulować Menopurem a teraz aż trzy dni 😳Trochę mnie to stresuje. W poniedziałek krew i wizyta a w środę punkcja i w piątek transfer. Ale już mam wszystkiego dosyć...też jadę właśnie z Białegostoku pociągiem do domu ludzi jest starsznie dużo i gorąco jak w kotle. Wyruszyłam z domu po 6 rano u dopiero wracam. Znowu zostawiłam miliony w aptece i ściskam te leki w torebce zimne picie włożyłam do środka bo tu jest chyba z 50 stopni😳 Dodatkowo też już się stresuje bo mąż dostał nową pracę od 1 lipca zaledwie co i jest problem żeby miał wolne w środę...a przecież musi kurna nasienie oddać 🥺Na każdym rogu coś czycha...matko jak ja bym chciała żeby udało się pobrać chociaż ta jedna komórkę i jakim cudem przetransportować do mojego ciała i żeby ten tydzień już po prostu się skończył. Dziewczyny cały czas Was czytam i za wszystkie trzymam i ściskam ogromne kciuki. Trzymajcie się ❤️
Dasz radę , przed wami cięzki tydzień, ale potem zostanie wam wynagrodzone, także póki co trzeba spiąć tyłek hehe 😘

Hej jestem w 5 dniu stymulacji i właśnie zaczęły odzywać się jajnik takie kłucie jak siedzę ... Nie jest to jakieś bardzo bolesne ale nie mogę się na niczym skupić ..... A ty jeszcze dwie godziny siedzenia w pracy masakra ... Lekarz uprzedzał że mogę czuć dyskomfort i czuję właśnie [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Tylko jak tu przetrwać ten dzień i kolejne w pracy [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Czy też tak miałyście ????

Hej jestem w 5 dniu stymulacji i właśnie zaczęły odzywać się jajnik takie kłucie jak siedzę ... Nie jest to jakieś bardzo bolesne ale nie mogę się na niczym skupić ..... A ty jeszcze dwie godziny siedzenia w pracy masakra ... Lekarz uprzedzał że mogę czuć dyskomfort i czuję właśnie [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Tylko jak tu przetrwać ten dzień i kolejne w pracy [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Czy też tak miałyście ????
Tak 😐 takie dosyć nieprzyjemne uczucie, a później będzie jeszcze odczucie jakby ktoś tam nadmuchał balonik. Nigdy czegoś takiego nie zaznałam jak przy stymulacji. Miałam 11 jajeczek tylko, a co dopiero laski czują jak mają więcej 🤪

reklama
Ja mam dzisiaj 7 dzień stymulacji tylko trzy pęcherzyki a brzuch bardzo mi boli i czuję że zrobił się jak balon ale z tego co mi wiadomo to normalne. No do miłych odczuć to niestety nie należy 🙈🙈🙈

Do góry