reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

powiedz mi czy wczesna to jest 4 numer
ek? mialam chyba z pierwsze stymulacji 2 razy 4BC i obie chore byly, ja juz bralam dlugo suple bo wczesniej naturalnie mielisny 3 ciaze tylko nic z nich nie wysxlo, do 2 stymulacji mialam wysokie dawki pomimo wysokiego amh. mialam bemfole 225 chyba a to dosc duzo. maz profertil bral , ja zwiekszylsm konenzym.q10 do 200g,wlaczylam l carnityne bo tu dziewczynu radzi
ily, plus bralam melatonine. te nowe suple ok 2 miesiace przed stumulacja. jak czekalam na stymulcje to obcielam spozycie kawy do jendej. pilam alko bo bardzo lubie wino. jedzonko staralam sie duzo awocado jesc bo witamina e.nie mam1 pojecia czy to suple czy dawki lekow ze tyle lepiej poszlo
Dziękuję za inf. a wczesna blastocysta to jest numer 1. My też przyjmujemy witaminy, takie o których pisałaś.. Czas pokaże 🙂

reklama
Kochana u mnie jak to zawsze pod górkę...właśnie wracam z biopsji tarczycy bo wyszło że mam dużo guzów....😔 Jestem w trakcie robienia imunologii i żyje w ciaglym strachu czy coś tam wyjdzie czy dalej wszystko będzie jedną wielka niewiadomą 😔😔😔 za dwa tygodnie jadę odebrać wyniki kir'ow ... Eh ...
Kochana powiem tak rób to co serce Ci podpowiada , przeżyj życie tak żebyś później mogła powiedzieć że zrobiłaś wszystko co mogłaś aby być szczęśliwa! Nikt nie ma prawa mówić Ci co masz robić , nikt nie przeżyje tego życia za Ciebie, nie założy twoich butów i nie pójdzie w nich w świat ! Żyj tak żebyś mogła bez wyrzutów sumienia spojrzeć na siebie w lustrze ! Żyj zgodnie ze sobą i własnym sumieniem ❤️Przytulam mocno i całym sercem jestem z tobą ! ❤️

W moim przypadku.... niemożliwe...

U mnie 7 tydzień dopiero. Moja beta nawet nie wzrosla do 40000 a juz spadła. Cóż takie życie. Jak się wali to po całości. W rym tyg strasznie się pokłócilam z partnerem, nie wspieral mnie w tym wszystkim, nie rozumial. Nakrzyczal, od poniedzialku prawie nie sypiam, placze i martwie sie. Nic wiec dziwnego, ze moj zarodek mnie opuszcza😥Wczoraj podjelam decyzje o wyprowadzce. Mam dosyc. Jutro wizyta juz tylko pro forma. Pewnie zapadnie decyzja o odstawieniu lekow. On jeszcze nie wie o te becie😥
Kochana tak mi przykro, trzymaj się jakoś. Tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze ❤

A mąż jak nasienie ?? Paśnik jakieś badania dla małżonka zlecił? Czy tylko ciebie ?Zarodki hodowane do blastocysty? U nas niby zardoki ładne a dziecka brak. Niewiem może reguły nie ma🤔. A jakieś famsi ,separacja plemników itp braliscie ?
Imsi raz, a tak icsi, maz badal szeroko fragmentscje SCD itp wszystko ok nie ma sie do czego przyczepic
Same blastocysty we wszystkich procedurach

reklama
Do góry