Strasznie mi przykro. W którym tygodniu byłaś ? Trzymaj sięMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Jutro idę do szpitala [emoji25]
reklama
Przykro mi, przytulam mocno.
Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Jutro idę do szpitala [eprz
Biedna [emoji17]
Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Aduś16
Fanka BB :)
Az mnie zamurowało Bardzo Ci współczuję....Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
KarolaJ
Dzisiaj by było 11+6... Też myślałam, że to już w miarę pewny tydzień..
Strasznie mi przykro. W którym tygodniu byłaś ? Trzymaj się [emoji3590]
mala_Mi 80
bardzo współczuję, trzymaj się jakośMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
G
gość2502
Gość
Jezu współczuję Ci trzymaj się jakoś kochana... Ten encorton na co brałaś?Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Tagitagi
SpokojnieDziękuje za te słowa. Wczoraj otrzymałam informację o śmierci bliskiej mi osoby, jestem w totalnej rozsypce. Jeszcze stres związany z transferem, psychika mi po prostu siadła. Nie wiem jak się po tym wszystkim ogarnę jeśli transfer również będzie nieudany, ale oczywiście dopuszczam taką możliwość
Współczuję Ci bardzo
Lecz transfer jeszcze nie jest przekreslony ...może to leniuszek i 10 dni beta będzie super trzymam kciuki za Was
Bardzo mi przykro Mocno przytulam!!!!
reklama
Kurcze nie wiem co pisać, bo żadne nasze słowa nie przyniosą ukojenia na duszy, złamanym sercu ściskam wirtualnieMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Podziel się: