reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi [emoji28]. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu [emoji28].
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana [emoji23]. Po sufitach nie lazilam [emoji12]
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki [emoji3590].
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl[emoji1751][emoji1751][emoji1751]. Dwa tygodnie temu 1400[emoji1751]. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała [emoji23]
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała [emoji12]
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
Fredzia [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ale jedno [emoji3590]?

reklama
Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Super gratulacje , będziesz mamą 🤗🤗🤗🥰

Jestem po punkcji. Udało się pobrać 12 kumulusów ❤ jak na mnie to 200% normy. Teraz czekać do weekendu ile się uda miec z tego zarodków i jak dr powiedzial że ze 4 tyg i będziemy wiedzieć co do transferu i kiedy.
Pierwszy raz jakis lekarz wspomniał o transferze w moim przypadku... 🥰🥰
Zostalo sie modlić o dużo zarodków do badania🙏🙏🙏

Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi [emoji28]. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu [emoji28].
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana [emoji23]. Po sufitach nie lazilam [emoji12]
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki [emoji3590].
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl[emoji1751][emoji1751][emoji1751]. Dwa tygodnie temu 1400[emoji1751]. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała [emoji23]
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała [emoji12]
Ważne, że wszystko dobrze [emoji123][emoji120][emoji882]
Jedno [emoji3590] czy dwa tam sobie rosną? :) Fredka dochodzi do Ciebie, że jesteś w ciąży? :)

Jestem po punkcji. Udało się pobrać 12 kumulusów [emoji173] jak na mnie to 200% normy. Teraz czekać do weekendu ile się uda miec z tego zarodków i jak dr powiedzial że ze 4 tyg i będziemy wiedzieć co do transferu i kiedy.
Pierwszy raz jakis lekarz wspomniał o transferze w moim przypadku... [emoji3059][emoji3059]
Zostalo sie modlić o dużo zarodków do badania[emoji120][emoji120][emoji120]
Super wynik!!! Niech będę z tego silne zarodki [emoji123]

Jestem po punkcji. Udało się pobrać 12 kumulusów ❤ jak na mnie to 200% normy. Teraz czekać do weekendu ile się uda miec z tego zarodków i jak dr powiedzial że ze 4 tyg i będziemy wiedzieć co do transferu i kiedy.
Pierwszy raz jakis lekarz wspomniał o transferze w moim przypadku... 🥰🥰
Zostalo sie modlić o dużo zarodków do badania🙏🙏🙏
To świetny wynik ❤️

Ważne, że wszystko dobrze [emoji123][emoji120][emoji882]
Jedno [emoji3590] czy dwa tam sobie rosną? :) Fredka dochodzi do Ciebie, że jesteś w ciąży? :)
Coś ty, nic nie dochodzi. Ja chyba po prostu na tym forum już jestem za długo i głowa mi się popsuła 😅. Nawet mówiłam babie że się tak bardzo bałam bo się za dobrze czuję 🤷

reklama
Czuj się taj jak najdluzej! Niech chociaż ciąża będzie dla Ciebie łaskawa skoro tyle o nią walczyłaś [emoji110][emoji8]
Coś ty, nic nie dochodzi. Ja chyba po prostu na tym forum już jestem za długo i głowa mi się popsuła [emoji28]. Nawet mówiłam babie że się tak bardzo bałam bo się za dobrze czuję [emoji1745]

Do góry