reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
Wiecie coś na jego temat?
Ja się o tym dowiedziałam dzisiaj i się zastanawiam czy rzeczywiście warto [emoji848][emoji848]
Miałam. Nie wiem czy polecam. Będę mogła się wypowiedzieć za 1,5 miesiąca 😜 teraz nie będę brała, ale pewnie nie masz tyle czasu

@fredka84 my tutaj czekamy na dwa serduszka ❤️❤️

Ja się o tym dowiedziałam dzisiaj i się zastanawiam czy rzeczywiście warto [emoji848][emoji848]
Mi lekarz powiedział że to działa jedynie na psychikę , nie brałam kropek się sam zagnieździł

Mój lekarz nie wspomniał o tym ani słowem ale..myslę sobie, że jeżeli zarodek jest ok i z Twoim organizmem też, nie brakuje Ci do implantacji kirów itp... to wydaje mi się, że to E. G jest zbędne

Powiedz mi proszę kochana jak w świetle takie przyrostu planować pierwsze usg? Bo niestety mój dr to bardzo oblegany człowiek i trzeba najlepiej z 3miesiecznym wyprzedzeniem na wizyty się umawiać. W czwartek ponawiam betę. To będzie 17dpt.
Bo ja już głupia jestem.
Ja bym nie planowala wczesniej niz na 26dpt.
A czemu nie robisz bety w srode? Co 48h najlepiej widac na czym sie stoi...

Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1

reklama
Ja miałam, u nas do implantacji doszło ale czy dzięki temu to nie wiem bo naturalnie też dochodziło [emoji41]

Do góry