reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jedno a jakie kochane [emoji7]
Ja z serduszkowej wizyty wyszłam w ryku. Mąż mało na zawał nie umarł jak zaryczana do samochodu przyszłam [emoji16]

Wierzysz już że jesteś w ciąży? [emoji3526]
Ja też szłam do auta i sobie tam chlipałam. A mąż siedział i czekał na mnie. I jak mnie zobaczył to tylko usłyszałam : no ja pier.dole😅
A ja sobie wsiadam jak Lady i mówię, że jest te serce. No i zjebka żebym tak nie robiła bo on się już bał 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Rozumiem, że miałaś i się nie udało?...
U mnie wszystko jest dobrze a jednak ciazy nie było więc obstawiam, że może być problem z implantacją i szukam pomocy...
A zarodki genetycznie badalas?
Bo jak zarodek slaby / wadliwy/ albo immunologia za silna (odrzuca zarodek) to embryoglue nie pomoze.
To raczej taki dodatek…

Ja też szłam do auta i sobie tam chlipałam. A mąż siedział i czekał na mnie. I jak mnie zobaczył to tylko usłyszałam : no ja pier.dole😅
A ja sobie wsiadam jak Lady i mówi że jest te serce. No i zjebka żebym tak nie robiła bo on się już bał 😂

No bo Ci się zjebka należy!! Ciesz się Mamuśka ❤️❤️❤️będzie się z działo 🥰🥰 to Twój czas 💪💪💪❤️❤️❤️doczekałaś się dzielna babo!!

GRATULUJĘ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
To na kiedy termin porodu wypada? Który teraz tc?

Nooo, dziś się trochę próbuję cieszyć a le wiadomo że tyle złych rzeczy czyha po drodze... Za parę dni znów będę milion zdrowasiek klepała że strachu
przywykniesz 😁 ew. bedziesz latać na usg co 2 tyg jak ja -bo tydzień po badaniu względu spokój potem narastające niepokój i pyk usg ;)

reklama
Nooo, dziś się trochę próbuję cieszyć a le wiadomo że tyle złych rzeczy czyha po drodze... Za parę dni znów będę milion zdrowasiek klepała że strachu
Gratuluje Ci kochana i pieknej ciazy zycze❤️❤️❤️
wymodlona, wychodzona, wywalczona!

gratuluje z calego serca❤️❤️❤️
zobacz jaka jestes silna baba!!!
Nie poddalas sie i masz❤️❤️❤️
az mi serce wali jak czytam😄😄😄

Do góry