reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny,
jestem tutaj nowa. Transfer miałam w piatek, wiec dzisiaj 3 dpt. Wczoraj wieczorem miałam strasznie silny, miesiaczkowy ból brzucha, przeokropna (jak nigdy w zyciu) biegunke, poszłam spac po 21, czulam sie strasznie. Rano wstalam, zero bolu, zero biegunki...spadla mi rowniez temperatura ciała. Czuje ze wczoraj wieczorem to byl moment gdy organizm odrzucił zarodek :( co myślicie?

Cześć dziewczyny :)
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem ;)
Dajcie znać jak to u Was było bo jestem ciekawa;)
Tez w piątek miałam transfer I chyba bete zrobie w czwartek i zobaczymy czy coś wyjdzie. Ja tym razem ( o ile wytrzymam nie robię sikanca) bo raz widziałam cien, a niestety beta ujemną więc nie chce mieć takiej sytuacji ponownie.

Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem ;)
Tak wcześnie jak wyjdzie kreska to może być jeszcze po lekach, ja bym czekała do 14 żeby się nie rozczarować

Kochanie u mnie ze stresu jak bylam w szpitalu i przez pelne 4 dni nie zjadlam NIC- tylko o wodzie zlecialo 4 kg i obecnie waze 54 kg. Ale u mnie bardzo duzo zlecialo jak przyszlam z malenka do domu. Sama wiesz jaki to hard core ;) Łacznie juz zlecialo 18 kg!!!!! Ja tez w ciazy sobie pozwalalm ;) My od poczatku jestesmy na mleku modyfikowanym. Natalka pieczatka Łukasza i on tez oszalal na jej punkcie. Niunia sie duzo usmiecha od kad jestesmy na lekach nie miala ani jednego ataku !!!!! Mimo wszystko i tak jestesmy sparalizowani strachem. Nie spuszcamy jej z oczu. Mam nadzieje ze ona poporstu z tego wyrosnie - taki jest zamysl lekarzy. Aktualnie jestesmy w trakcie przygotowan do chrztu - na 35 osob ;) Staraj sie o synusia - wam sie udalo naturalnie to napewno szybciorem zajdziecie ;) Jejku jak ten czas leci co nie?
U mnie bez ciężkej pracy nic nie ruszy
Oj tak ,działo się 😅 @Fredka się przekona niebawem🤪
Bardzo się cieszę że u Natalki wszystko dobrze 🙏❤️3mam kciuki żeby tak było jak mówią lekarze ✊
Po mału i my będziemy myśleć o chrzcie
Spróbujemy ale chyba za jakiś czas po budowie domu jak się uda
Bo obecne 3 piętro bez windy dziecko i pies którego tez trzeba nosić ,jest ciężko 🙈
Żeby wyjść gdziekolwiek to jest wyprawa..

Hej! Ja po transferze miałam 4 weryfikacje bety, wiec byłam na bieżąco. Sikanca zrobiłam jakieś 20 dpt, tak tylko na pamiątkę bo już wiedziałam wcześniej po weryfikacjach ze jestem w ciąży

Hej dziewczyny,
jestem tutaj nowa. Transfer miałam w piatek, wiec dzisiaj 3 dpt. Wczoraj wieczorem miałam strasznie silny, miesiaczkowy ból brzucha, przeokropna (jak nigdy w zyciu) biegunke, poszłam spac po 21, czulam sie strasznie. Rano wstalam, zero bolu, zero biegunki...spadla mi rowniez temperatura ciała. Czuje ze wczoraj wieczorem to byl moment gdy organizm odrzucił zarodek :( co myślicie?
Niekoniecznie😃
Ja 4dpt w nicy mialam mega silny bol.w dzien wszystko ok a przychodzila noc i dalej masakra.Myslalam ze skonam.a dzis moj "bol"spac po nicach nie daje i teraz tule go w ramionach❤

Ruszyla ladnie, choc wartosc trochr niska jak na ten dzien. Ale moze po prostu leniuch [emoji4]
Myślę, ze musisz w srode pojsc znowu
Powiedz mi proszę kochana jak w świetle takie przyrostu planować pierwsze usg? Bo niestety mój dr to bardzo oblegany człowiek i trzeba najlepiej z 3miesiecznym wyprzedzeniem na wizyty się umawiać. W czwartek ponawiam betę. To będzie 17dpt.
Bo ja już głupia jestem.

reklama
Do góry