reklama
motylek24
Fanka BB :)
Do Pietrz.yckiego, w sobotę będzie tylko dwóch lekarzy, doktorek wybrał dla mnie jakiegoś lekarza o nazwisku K.uć. Nie znam, jakiś nowy u nich.Do kogo w Białymstoku chodzisz?
Kachar
Byłam u niego , jest spoko odpowiada na wszystkie pytania, rzeczowy doktorekDo Pietrz.yckiego, w sobotę będzie tylko dwóch lekarzy, doktorek wybrał dla mnie jakiegoś lekarza o nazwisku K.uć. Nie znam, jakiś nowy u nich.
motylek24
Zobaczymy co to za doktorek i jak poradzi sobie z transferem. Mam tyłozgięcie macicy, dr M.rugacz bez problemu i ni musiałam wody pić.Byłam u niego , jest spoko odpowiada na wszystkie pytania, rzeczowy doktorek
Dają nadal ten zastrzyk domięśniowy przed transferem?
Bombisz
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem
Dajcie znać jak to u Was było bo jestem ciekawa
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem
@miętowa25 pięknych zbiorów [emoji3590]
@Magdusia88 powodzenia [emoji110]
reklama
motylek24
7 dpt wyszła mega blada kreska, ale musiałam wpatrywać się bardzo mocno aby coś tam zobaczyć.Cześć dziewczyny
Podziel się: