Powinna powinna [emoji1787]
To ja bym szanownej znajomej powiedziała, że zabieg to ona na mózg sobie powinna zrobić [emoji2959]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja bym szanownej znajomej powiedziała, że zabieg to ona na mózg sobie powinna zrobić [emoji2959]
O matko! Toz to temat na caly tydzien kaw i jedne swieta!A jak sensacja musi być . A jak by się dowiedziały że miała dawce to już Amen temat na pierwsze strony gazet
Kochana głową do góry ciesz się kropkiem lez i odpoczywaj dzisiaj znamy niejedna taką historie że właśnie z tych najmniej rokujących zarodków rodziły się maleństwa myśl optymistycznie. Smucav się i denerwując się nie pomożesz kropkowie. Pierwsza betę zrób po 7 dniach a druga po 9. Nie są one wiążące czasami beta wychodzi w 10 dpt lub 12 dpt dopiero zależy od zarodka cy leniuch czy SprinterJestem po transferze. Podali mi zarodek, niestety słaby. Drugi jest w stadium moruli. Nie wiadomo, czy jeszcze się rozwinie, raczej mam się nastawić, że nie. Poza tym nie wiem nic. Kiedy na jakąś wizytę mam przyjść, kiedy mam coś badać. Pielęgniarka mi tylko powiedziała, że za 7 dni mogę zrobić betę. I nie wiem, czy ona ma być wiążącą czy jak? Dziś tam było jak na taśmociągu. Nikt nie miał na nic czasu. No i nie wiem. Jakoś tak czuję się smutna, nie wesoła. Jest tylko ta jedna szansa, a nie wygląda optymistycznie
To Ty już niebawem będziesz po transferze [emoji123] chyba jako pierwsza z naszego lipcowego teamu [emoji6][emoji110]Ja już po wizycie, endometrium piękne 11mm, jedziemy dalej. Zaraz napiszę do mojego doktorka z kliniki, ustalimy od kiedy progesteron i zaplanujemy transfer.
Tak Ja widziałam na monitorze wszystko co robili jak podawali zarodek, jak wygląda, gdzie jest umiejscowiony i na koniec usg z kropkiem dostałam. Ale wiesz no każda Klinika inna widocznie u Cb tego nie praktykują chociaż szczerze nie podoba mi się takie taśmowe traktowanie... W jakiej klinice robiłaś?A w ogóle pokazywali Wam w klinikach zdjęcie waszej blastki czy blastkę na USG czy cokolwiek? Bo u mnie nic a nic. I to mnie też jakoś rozczarowało.