reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Chciałabym 😌Niestety ponad 60 obecnie,jak dla mnie to za dużo ,trochę obrosłam tłuszczykiem wpierniczając ciasta prawie codziennie w ciąży 😅
Córeczki takie tatusiowe są ,marzy mi się też synek ❤️
A u Ciebie jak z formą ?zeszło wszystko ?
Nie mogę się nadziwić jak niektóre po porodzie jak modelki od razu 😀
Karmisz piersią?my już bardziej na butli czasem cycek
Jak tam Natalka czy leki działają ?
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze 🙏 nie wyobrażam sobie tego przez co przechodzisz😿
Kochanie u mnie ze stresu jak bylam w szpitalu i przez pelne 4 dni nie zjadlam NIC- tylko o wodzie zlecialo 4 kg i obecnie waze 54 kg. Ale u mnie bardzo duzo zlecialo jak przyszlam z malenka do domu. Sama wiesz jaki to hard core ;) Łacznie juz zlecialo 18 kg!!!!! Ja tez w ciazy sobie pozwalalm ;) My od poczatku jestesmy na mleku modyfikowanym. Natalka pieczatka Łukasza i on tez oszalal na jej punkcie. Niunia sie duzo usmiecha od kad jestesmy na lekach nie miala ani jednego ataku !!!!! Mimo wszystko i tak jestesmy sparalizowani strachem. Nie spuszcamy jej z oczu. Mam nadzieje ze ona poporstu z tego wyrosnie - taki jest zamysl lekarzy. Aktualnie jestesmy w trakcie przygotowan do chrztu - na 35 osob ;) Staraj sie o synusia - wam sie udalo naturalnie to napewno szybciorem zajdziecie ;) Jejku jak ten czas leci co nie?

reklama
Prawie tutaj każda pada ze stresu idąc na pierwsze USG, wiadomo emocje są mega , nie przeskoczysz tego wszystkiego. Psychika też woli zasadę wyparcia, ostrożności, lepiej miło się zaskoczyć niż przeżyć wielkie rozczarowanie.
Jesteś w ciąży, przecież nawet test jest pozytywny 😁 a pisać sobie możesz, narzekać, bać się, za chwilę cieszyć, jeszcze kilka dni.
Pierwsze USG masz w klinice?
Tak

To jeden w efektow ubocznych, mozliwe, ze minie, ale zglos to lekarzowi wybierze inny lek, bo jest troche do wyboru tych progesteronow
Juz mi lepiej. Ale akurat w najgorszym momencie koleżanka w pracy do mnie weszła i chciała pogotowie wołać. Mówi że mowę miałam jak pijany. I oczy bardzo mętne. Już mam malutką cienką kawkę zrobioną. Może podniesie ciśnienie. Zmieniać juz nie będę. Poczekam do czwartku. W czwartek albo będę odstawiać wszystkie leki albo pomyślę nad zmianą. Jak dostanę tego leku 3x3 to mogę odlecieć normalnie. A ja z tym dzielnych i wytrwałych jestem. Normalnie coraz gorzej znoszę te stymulacje...

Co by nie było babeczki miłego dnia i powodzenia wszystkim. 😘

@Tagitagi położna na usg mówi że na prawym jajniku jest 6 szt 10mm I powyżej i tak samo 4 na lewym. Myślę że przedłuża stymulację Ale to chyba i tak niezły wynik ze tyle jest takich większych a nie jeden większy i reszta pierdulki? Jest jakaś nadzieja ze będzie tym razem inaczej . Też tłumaczę sobie ze zawsze zaczynałam stymulację 3dc teraz w 29dc wiec może im za krótko zeby byc gotowe do pick up?
Boje się tylko, że ta nowa dr co na zastępstwo zechce jednak robić punkcje.... wolałabym zeby przedłużyć jednak... Proszę dalej trzymać kciuki!😍

Dobrze napisa
Wierze.. ale musisz byc silna i wierzyc, ze w koncu sie udalo i teraz to Tobie spelni sie najwieksze marzenie ❤ bo my jestesmy nastepne w kolejce ;) tez chcemy zajsc w ciaze! ;)
Dobrze napisane 👏stoimy, czekamy w kolejce. Zastanawia mnie jedno, dlaczego ktoś zawsze wyrzuca mnie na koniec kiedy jestem już blisko mety? 🤔🤔Ostatnio dotarłam już do prenatalnych😃a teraz czekam na @po łyżeczkowaniu i chyba się już zbliża francaa, choć widać narazie tylko plamienia 🧐

Juz mi lepiej. Ale akurat w najgorszym momencie koleżanka w pracy do mnie weszła i chciała pogotowie wołać. Mówi że mowę miałam jak pijany. I oczy bardzo mętne. Już mam malutką cienką kawkę zrobioną. Może podniesie ciśnienie. Zmieniać juz nie będę. Poczekam do czwartku. W czwartek albo będę odstawiać wszystkie leki albo pomyślę nad zmianą. Jak dostanę tego leku 3x3 to mogę odlecieć normalnie. A ja z tym dzielnych i wytrwałych jestem. Normalnie coraz gorzej znoszę te stymulacje...

Co by nie było babeczki miłego dnia i powodzenia wszystkim. 😘
Ty bierzesz estradiol?

reklama
@Tagitagi położna na usg mówi że na prawym jajniku jest 6 szt 10mm I powyżej i tak samo 4 na lewym. Myślę że przedłuża stymulację Ale to chyba i tak niezły wynik ze tyle jest takich większych a nie jeden większy i reszta pierdulki? Jest jakaś nadzieja ze będzie tym razem inaczej . Też tłumaczę sobie ze zawsze zaczynałam stymulację 3dc teraz w 29dc wiec może im za krótko zeby byc gotowe do pick up?
Boje się tylko, że ta nowa dr co na zastępstwo zechce jednak robić punkcje.... wolałabym zeby przedłużyć jednak... Proszę dalej trzymać kciuki!😍
U mnie były 4 stymulację każda inny wynik, gdzie trzy ten sam protokół, te same leki. Ale czas punkcji, czas podania ostatniego zastrzyku takie pierdoly a wyniki różne :-) i samo wyciszenie na długim protokole raz LH 0 a innym razem mocno obniżone tez ok, ale dawki gonapeptylu takie samo. To organizm tez jest wielką zmienną:p trzymam kciuki za super wynik najlepszy ever:-)

Do góry