bazylia128
Fanka BB :)
Kochanie u mnie ze stresu jak bylam w szpitalu i przez pelne 4 dni nie zjadlam NIC- tylko o wodzie zlecialo 4 kg i obecnie waze 54 kg. Ale u mnie bardzo duzo zlecialo jak przyszlam z malenka do domu. Sama wiesz jaki to hard core Łacznie juz zlecialo 18 kg!!!!! Ja tez w ciazy sobie pozwalalm My od poczatku jestesmy na mleku modyfikowanym. Natalka pieczatka Łukasza i on tez oszalal na jej punkcie. Niunia sie duzo usmiecha od kad jestesmy na lekach nie miala ani jednego ataku !!!!! Mimo wszystko i tak jestesmy sparalizowani strachem. Nie spuszcamy jej z oczu. Mam nadzieje ze ona poporstu z tego wyrosnie - taki jest zamysl lekarzy. Aktualnie jestesmy w trakcie przygotowan do chrztu - na 35 osob Staraj sie o synusia - wam sie udalo naturalnie to napewno szybciorem zajdziecie Jejku jak ten czas leci co nie?Chciałabym Niestety ponad 60 obecnie,jak dla mnie to za dużo ,trochę obrosłam tłuszczykiem wpierniczając ciasta prawie codziennie w ciąży
Córeczki takie tatusiowe są ,marzy mi się też synek
A u Ciebie jak z formą ?zeszło wszystko ?
Nie mogę się nadziwić jak niektóre po porodzie jak modelki od razu
Karmisz piersią?my już bardziej na butli czasem cycek
Jak tam Natalka czy leki działają ?
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze nie wyobrażam sobie tego przez co przechodzisz