reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Tagitagi położna na usg mówi że na prawym jajniku jest 6 szt 10mm I powyżej i tak samo 4 na lewym. Myślę że przedłuża stymulację Ale to chyba i tak niezły wynik ze tyle jest takich większych a nie jeden większy i reszta pierdulki? Jest jakaś nadzieja ze będzie tym razem inaczej . Też tłumaczę sobie ze zawsze zaczynałam stymulację 3dc teraz w 29dc wiec może im za krótko zeby byc gotowe do pick up?
Boje się tylko, że ta nowa dr co na zastępstwo zechce jednak robić punkcje.... wolałabym zeby przedłużyć jednak... Proszę dalej trzymać kciuki!😍
No pięknie się zapowiada
Musi być dużo pięknych 🥚🥚🥚🥚
Musisz wierzyć a My trzymamy ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
To będzie cud 🥰🥰🥰

reklama
Boshe babeczki. Czy któraś bo progesteronie besins ma zawroty głowy? Ja wlasnie ledwo siedze przy biurku. Alni zamknąć oczy ani otworzyć. Masakra jakaś. Karuzela w głowie. Zgłaszać to lekarzowi? Czy to normalne...
Ja na samym początku ciąży jakoś 7- 10 tydzień ciągle miałam takie zwroty głowy. Brałam progesterone besinis, cyclogest i utrogestan. Wydaje mi się że to normalne na początku ciąży. A już szczególnie jeśli tyle progesteronu się bierze a ja brałam około 1100 jednostek. Teraz już jestem w 21 tygodniu i biorę tylko na noc cyclogest 400 (mam podejrzenie skręcającej się szyjki) i jest o niebo lepiej. Nie kreci mi się w głowie i zadko kiedy mam mdłości.
Jeśli masz takie zawroty głowy to mierz sobie ciśnienie czy jest w normie bo być może masz bardzo niskie i to dlatego.
Najlepiej połóż się chwilkę i odpocznij. To pomagaj. Nie wstawaj na siłę żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Napij się wody 😉 powinno pomóc

reklama
Nie wiem czy wierzę [emoji848]. Ja nigdy nie byłam w ciąży a allo miałam 19%. Potem nie badałam o ile wzrosło. Pewnie się nigdy nie dowiemy jakie komu leczenie pomogło [emoji1745]
Ogólnie to mam od wczoraj wkurwa. Mam dość tego czekania na niewiadomo co [emoji1751]
Alw czemu jestes wkurwiona? Czemu piszesz, ze czekać na niewiadomo co?
Beta rosnie super, tak? Nie ma skurczy, nie ma krwawień?
Jasne, ze sie boisz, ale kurde, to od Ciebie zalezy czy spędzisz ten czas wkurwiona, pełna zlej energii i negatywnie nastawiona czy znajdziwsz w sobie troche nadziei i pozytywnego myslenia. Bardzo tego teraz oboje z okruszkiem potrzebuejcie...
[emoji110][emoji171]

Do góry