reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Aniu ❤️ i wszystkim dziewczyną na tym forum za wsparcie i zrozumienie. Dużo mi pomogło że mogłam się Wam wyżalić... Boli że po 10 latach związku i 3 latach małżeństwa nie usłyszałam nawet słowa przepraszam czy dowidzenia... Nawet spierd*laj nie usłyszałam... Właśnie klientka dzwoniła potwierdzić wizytę w środę przed wyjazdem na wakacje przeprosiłam i mówię że wyszły pewne prywatne sprawy i nie mogę jej zrobić a ta mi z pretensjami że to jak to tak w ostatniej chwili że jak ona z tak brzydkimi stopami pojedzie na wczasy i wg. Nie wytrzymałam i się jej wydarłam że przepraszam bardzo żre nie zaplanowałam z wyprzedzeniem ze rozstane się z mężem i się wyprowadze z mieszkania i E nie pomyślałam przy rozstawaniu o niej... Tuplam słuchawka. Odpisała mi tylko smsa że przeprasza i żebym się nią nie przejmowała 😂😂😂
Co za babsko
Niech sobie skarpetki założy

reklama
Rozumiem. Bałam się że przepada kasa. A cięzko przewidzieć co złego się może wydarzyć buu.
Ja miałam All in clusive
Wszystkie badania są dodatkowe
Jak już zapłacisz pakiet i podpiszesz dokumenty jedziesz z pakietu
Na każdej wizycie badania już nie płacisz
Dodatkowe procedury jak chcesz to wliczają
Mi wszystko wyszło 16500 w lutym
Teraz będę robiła nowa stymualcje i nowe podejście
Nie mam zarodków
Nie wezmę już all in clusive
Będę na dofinansowaniu
Refundacja na leki jest duża
Np lek za 1300 a płacisz 8 zł

Musisz opytac jakie są warunki
U mnie w mieście trzeba być :
*Zameldowanym
* Związku małżeńskim
*Rozliczać się z podatku
lecz każde miasto może mieć inaczej
Najlepiej zadzwoń na infolinię Invicty wybierz 1 i tam Ci napewno Panie powiedzą jakie są kryteria jeśli chodzi o Wawe
Ok zadzwonię. Kurde pewnie będą podobne czyli może być słabo. Nie mamy ślubu i nie rozliczałam się ostatnio w wawie :/

Ok zadzwonię. Kurde pewnie będą podobne czyli może być słabo. Nie mamy ślubu i nie rozliczałam się ostatnio w wawie :/
No może być ciężko
Sama też bardzo liczyłam na dofinansowanie bo tak ceny to kosmos 🤯🤯
U mnie w mieście wtedy właśnie się skończyło Czkali na nowe realizację i przetargi kto będzie i czy będzie bo Pisowce w samorządzie się nie godzili 😡😡😡
To zrobiłam że swoich oszczędności
Teraz wszystko przeszło i będę robiła z refundacja ,ale niestety wymogi są zawsze jakieś 😭😭

reklama
No może być ciężko
Sama też bardzo liczyłam na dofinansowanie bo tak ceny to kosmos 🤯🤯
U mnie w mieście wtedy właśnie się skończyło Czkali na nowe realizację i przetargi kto będzie i czy będzie bo Pisowce w samorządzie się nie godzili 😡😡😡
To zrobiłam że swoich oszczędności
Teraz wszystko przeszło i będę robiła z refundacja ,ale niestety wymogi są zawsze jakieś 😭😭
Rozumiem. Chyba niepotrzebnie ten lekarz mnie nakręcił. Bo tak nie ukrywam że trochę się wkręciłam że będzie szansa na to dofinansowanie. Zadzwonię zapytam ale chyba nie będzie kolorowo

Do góry