reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już na starych śmieciach.... Leżę bo mnie tak brzuch boli z nerwów... Wiecie że nawet nie zareagował na to że odchodzę? Mając jego dziecko pod sercem... Zero reakcji.....
Dobrze zrobiłaś... Dbaj o siebie teraz... Nie mysl o nim tylko o sobie i ciąży.
On już dawno pokazał że jest niewart twoich wysiłków...

reklama
Mam usg i wizytę 8.07 i trochę się boje bo to już powoli zbliża się koniec. Będzie 34-35tc sprawdzać teraz będą czy dzieci nadal ładnie rosną. Bo ponoć coraz mniej miejsca się robi i jest coś takiego jak zahamowanie wzrostu wewnątrz maciczne. A u mnie różnica między dziewczynami robi sie coraz większa.
Pierwsze słyszę a sama mam blizniaki. Robi się ciasno i tyle. Chociaż ja juz tyle teorii bliźniaczych słyszałam że nic mnie nie zdziwi...
Już się spakowałam nnarzie tak pobierznoe najważniejsze rzeczy na parę dni.. za dwie godziny maja po mnie przyjechać. Nie odwrócę się robię to dla dziecka
Ja już na starych śmieciach.... Leżę bo mnie tak brzuch boli z nerwów... Wiecie że nawet nie zareagował na to że odchodzę? Mając jego dziecko pod sercem... Zero reakcji.....
Kochana rób to co dla Ciebie najlepsze. A co do meza, to faceci się nie zmieniają niestety.

Pierwsze słyszę a sama mam blizniaki. Robi się ciasno i tyle. Chociaż ja juz tyle teorii bliźniaczych słyszałam że nic mnie nie zdziwi...

Kochana rób to co dla Ciebie najlepsze. A co do meza, to faceci się nie zmieniają niestety.
Ja prowadzę ciąże w szpitalu gdzie rodzą się nawet czworaczki. Myśle, ze to nie teoria. Ale to nie jest pewniak, ze u każdego będzie, tak samo jak rzucawka czy zatrucie ciążowe…ale jednak badają częściej.
A Ty w którym tygodniu urodziłaś? A pamiętasz masę dzieci? Bo ja się zastanawiam w którym tygodniu dzieci maja około 2 kg. Usg niby mówiło ze jedna to ma 1850 w 29tc ale usg to tylko szacuje. Moja bratanica miała mieć mniej niż 2kg no wcześniak i ważyła 2,5kg jak się urodziła. I te ubranka rozm 50 do którego tygodnia? Jak było u was?

Ja prowadzę ciąże w szpitalu gdzie rodzą się nawet czworaczki. Myśle, ze to nie teoria. Ale to nie jest pewniak, ze u każdego będzie, tak samo jak rzucawka czy zatrucie ciążowe…ale jednak badają częściej.
A Ty w którym tygodniu urodziłaś? A pamiętasz masę dzieci? Bo ja się zastanawiam w którym tygodniu dzieci maja około 2 kg. Usg niby mówiło ze jedna to ma 1850 w 29tc ale usg to tylko szacuje. Moja bratanica miała mieć mniej niż 2kg no wcześniak i ważyła 2,5kg jak się urodziła. I te ubranka rozm 50 do którego tygodnia? Jak było u was?

Moja sąsiadka urodzila blizniaki w 39tc, obaj sporo ponad 3kg wiec chyba różnie to bywa. Zawsze myslalam, ze jak blizniaki to malutkie, a tu widac niekoniecznie. Moja gin zawsze wage dzieci prawie idealnie oceniala na podstawie usg, cjoc wiaodmo - w pojedynczej ciazy na pewno latwiej.
Moje obie urodziły sie 49cm i ubranka na 50xm sluzyly im miesiąc.
W ktorym centulu sa Twojej dziewczyny?

reklama
Do góry