reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co właśnie sobie uświadomiłam ... Że już sierpień ,wrzesień max październik będę się przygotowywać znów do transferu 😍😍 który tym razem będzie udany ❤️ wierzę w to mocno ... Skoro z tarczyca jest wszystko ok , pozostaje mi pojechać do imunologa wykonać niezbędne badania i jedziemy z koksem oczywiście po zostaosowaniu się do zaleceń lekarza 😍😍😍 kurde jeszcze tyle czas , a za razem tak niewiele . 1 mam wizytę od 5 zacznę wykonywać wszystkie badania i znów będę na łasce Pan z przychodni prosząc żeby były jak najszybciej ... Kurdeee noooo czuję się jak by to miał być mój pierwszy transfer 😍😍😍😍 aby tylko się udało 🙏🙏🙏🙏🙏
To może razem nam się uda zacząć
Ja ruszam w październiku 🥰
Teraz walczę z kilogramami - udało mi się 5 kilo zgubić jupiiii

To może razem nam się uda zacząć
Ja ruszam w październiku 🥰
U mnie zależy co będzie z wynikami , mam nadzieję że nie będę musiała długo na nie czekać i zalecenia też będą takie że podejdę w tych miesiącach do transferu ... Nie ważne zresztą kiedy , ważne żeby się udało . Mogę czekać do końca roku ,tego czy następnego byle by był to udany transfer

U mnie zależy co będzie z wynikami , mam nadzieję że nie będę musiała długo na nie czekać i zalecenia też będą takie że podejdę w tych miesiącach do transferu ... Nie ważne zresztą kiedy , ważne żeby się udało . Mogę czekać do końca roku ,tego czy następnego byle by był to udany transfer
U mnie również zależy od wynikow 🤔
Napewno będzie dobrze ❤️
Musimy wierzyć
Ja właśnie zaczęłam czytać książkę
Potęga podświadomości
Muszę zmienić tor myślenia
Polecam

Załączniki

• Screenshot_20210622-102853.png
    Screenshot_20210622-102853.png
    188 KB · Wyświetleń: 74
Wiecie co właśnie sobie uświadomiłam ... Że już sierpień ,wrzesień max październik będę się przygotowywać znów do transferu 😍😍 który tym razem będzie udany ❤️ wierzę w to mocno ... Skoro z tarczyca jest wszystko ok , pozostaje mi pojechać do imunologa wykonać niezbędne badania i jedziemy z koksem oczywiście po zostaosowaniu się do zaleceń lekarza 😍😍😍 kurde jeszcze tyle czas , a za razem tak niewiele . 1 mam wizytę od 5 zacznę wykonywać wszystkie badania i znów będę na łasce Pan z przychodni prosząc żeby były jak najszybciej ... Kurdeee noooo czuję się jak by to miał być mój pierwszy transfer 😍😍😍😍 aby tylko się udało 🙏🙏🙏🙏🙏
Musi być dobrze! 🙏

A nie mogą Ci tylko recepty wystawić ? Bez wizyty ??? Po co niepotrzebnie płacić na tak wczesnym etapie ?? Ja jak mi się kończyły leki to dzwoniłam do opiekuna i mi wystawili e receptę . Nie musiałam jechać i się denerwować .
A masz zarodki ? Ja zaczynam od nowa ale będzie dobrze ❤️ dr mówił że będzie lepiej niż ostatnio
Połowa komórek odpadła że względu na słabe nasienie
Faszeruje się hoho 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te [emoji3448]

Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny[emoji4]
Powiedzialabym naqet, ze 3ci bywa gorszy niz pierwszy [emoji2358]

reklama
Do góry