Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.Celuj w 26-28dpt, wczesniej nie ma sensu sie denerwować.
Ja ciągle nie wierzę w to, co piszę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.Celuj w 26-28dpt, wczesniej nie ma sensu sie denerwować.
Oooo w moje urodziny Kochana będzie dobrze wierzę w to mocno ooKochana. Ja dzisiaj nie mam wizyty. Dzisiaj mam teleporadeni konsultacje wynikow. Za tydzien w srode 30.06.21 wielki dzien! Wyprawa do Warszawy i wizyta u dr Lewandowskiego na pierwsze USG. Strasznie sie boje ale musi byc dobrze
Aaa no to inaczej może być z tym estradiolem...Na naturalnym
Tylko się cieszyć kochanaOk, najwcześniej chcę w 28dpt.
Ja pfizerem sie szczepilam. Tez zastanawialam sie dlugo co robić, ale uznalam, ze moze lepiej byc zaszczepionym przed ciaza...teraz mam prawie 6 tygodni do transferu. Ufam, ze to szczepienie mi nie zaszkodzi. I tak nie wiem nigdy co jest dobre w 100% dla mojego organizmu.Wiem skąd ta - z mojego ogródka akurat zebrałam dzisiaj całe pudełko truskawek I Love You To nie bubaj będzie teraz tylko lepiej a wiesz w sumie za stówkę też mogę posiedzieć godzinę w samochodzie
@Orchidea33 a czym się szczepisz? Ja jestem apsolutnie przeciw szczepieniu się ( jeśli chodzi o mój organizm) ale nie przeszkadza mi że ktoś się szczepi I absolutnie to szanuję
Na pewno bedzie dobrze!Kochana. Ja dzisiaj nie mam wizyty. Dzisiaj mam teleporadeni konsultacje wynikow. Za tydzien w srode 30.06.21 wielki dzien! Wyprawa do Warszawy i wizyta u dr Lewandowskiego na pierwsze USG. Strasznie sie boje ale musi byc dobrze
dzieki, tsk zrobie. milegoMam 37. Moj brat mial 39. Wiesz co, to tak sie pojawia po 12 godzinach. Dzien, lub poltora i znika. Tak bylo u moich rodziców, mojego brata. Zobaczymy jak ja. Moj maz byl wczoraj ze mna i nic mu nie jest, tylko go boli reka. Wiec to zalezy od organizmu.
Ale od razu Ci powiem- jak zacznie Cie cos bolec to 2 tabletki paracetamolu (ja wzielam apap extra). U mnie troche juz zaczal dzialac a zazylam godzine temu.
Cos mi sie wydaje, ze jeszcze dlugo nie uwierzysz. Prawda jest taka, ze zaczyna to docierac tak naprawdę dopiero jak czujesz kopniaki. Przynajmniej u mnie tak bylo, dopiero wtedy wierzysz i nie wiem, tez sie troche uspokajasz. A potem konca lutego to juz zleci [emoji8][emoji38]Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.
Mi gin mowila, zeby paracetamol wziac wogole przed szczepieniem [emoji4]dzieki, tsk zrobie. milego