reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.

Ten protokół się nazywa antagonistyczny.

Od transferu zaczynam też accofil.

Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Jeśli jesteś z Warszawy, mogę oddać całe pudełko accofilu... 7 ampułek...

Hey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.

Ten protokół się nazywa antagonistyczny.

Od transferu zaczynam też accofil.

Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Accofil 280zl 7 ampulek( refundacja na niego prysluguje jedynie przy nowotworach nas nie obejmuje) ovitrelle 130 zł, na Gonadol i menopur en miałam refundację i płaciłam za całość razem z Gonal-f i innymi około 600 zł więc nie wiem ile one kosztują bez a paragon już wyrzucilam

Zrobię jeszcze w piątek dziś nie dzwonię już do kliniki tylko w piątek zadzwonię i zapytam jaki plan jest ale zastanawiam się nad zmianą kliniki ja jestem z Krakowa możecie mi polecić jakąś dobrą klinikę. Obecnie jestem w gyncentrum w Krakowie mam jeszcze jedną blastocyste i 6 zamrożonych oocytow. Miałam już 3 stymulacje więc więcej stymulacji z refundacja leków mi się nie należy

Tak, bylam u niego z immunologia. Dal zalecenia i będę probowac ;) strasznie sympatyczny lekarz. Wszystko tlumaczy dokladnie i powoli :)
Jakie zalecenia Ci dał skoro nie obstawia Cię lekarz ani sterydami ani accofilem?

@klarks bardzo mi przykro 😔jestem z Tobą serduchem ❤️❤️❤️ pamiętaj że masz jeszcze kropka w zanadrzu po którego musisz wrócić 😍❤️

@Justi92 A Ty gdzie się leczysz dobrze pamiętam że mówiłaś że w Krakowie???
Tak Ja polecam MACIERZYŃSTWO w Krakowie Przybycień jest jednym z najlepszych w Pl lekarzy. Ale tam na pierwszą wizytę długo musiałabyś czekać szybciej będzie Ci dostać się do niego do Tarnowa na wizytę i z tamtad przekieruje Cię sam do swojej kliniki w Krakowie z przeniesieniem zarodka i oocytow też nie będziesz mieć problemu

reklama
Do góry