Ja juz po wizycie dziś mój 6 dzień cyklu jeszcze dziś i jutro mam brać ovaleap po 200 a rano orgalutran 0.25 od czwartku zamiast ovaleap Menopur po 225 jednostek w sobotę rano na wyniki estradiolu i progesteronu a w południe kolejny monitoring
reklama
Ja juz po wizycie dziś mój 6 dzień cyklu jeszcze dziś i jutro mam brać ovaleap po 200 a rano orgalutran 0.25 od czwartku zamiast ovaleap Menopur po 225 jednostek w sobotę rano na wyniki estradiolu i progesteronu a w południe kolejny monitoring
Cudownie [emoji3590]
Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
Mimi94
Fanka BB :)
U mnie jest ok. Oprócz zawrotów po progesteronie nic mi nie jest. Żadnego problemu z brzuchem, jajnikami... Jutro mam wizytę i liczę, że się dowiem ile maluszków na mnie czeka.A jak u ciebie mimi? Jak się poza tym czujesz? Jak twoje jajniki i brzuch? Mój wyjęty nadal masakrycznie.
annemarie
Na tym forum ,moja droga,sa blizniaki jednojajowe,i to nie jedne.Właśnie czytałam w necie, jest możliwe ale to tylko 1,6% więc mnie takie szczęście nie spotka ja z tych pechowych. Nawet lekarz mimo moich nalegań nie chciał się zgodzić na podanie 2 zarodkow
Gratuluję piękna beta teraz czekamy na piękny przyrostJa pierdo**e nie wierzę
Evela.6
No i pięknie [emoji123][emoji91]Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
Niech rośnie [emoji110]
Justi92
Teraz trzymam mocno kciuki za Ciebie jak się dziś czujesz?Gratuluję piękna beta teraz czekamy na piękny przyrost
reklama
Ja czuje się dobrze boli mnie tylko brzuch od progesteronu bo mam zastrzyki ale czuje ze nic z tego nie bedzie u mnie beta to tylko formalnosc. No nic zobaczymy co będzie w czwartekTeraz trzymam mocno kciuki za Ciebie jak się dziś czujesz?
Podziel się: