Ruda08
Fanka BB :)
WoooowwwJa pierdo**e nie wierzę
Piękny ten czerwiec !!
Miałaś jednego kropka czy 2 ? Jakoś duża ta beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WoooowwwJa pierdo**e nie wierzę
Piękna beta!Ja pierdo**e nie wierzę
Jednego ale warjata po mamie embriolog się śmiała ze strasznie ruchliwy był i nie mogła go złapać do tej ssawki która go podają widocznie odrazu wgryzł się w domek popłakałam się że szczesciaWoooowww
Piękny ten czerwiec !!
Mowilam CiJa pierdo**e nie wierzę
A jak u ciebie mimi? Jak się poza tym czujesz? Jak twoje jajniki i brzuch? Mój wyjęty nadal masakrycznie.Bardzo mi się w głowie kręci... Czy to może być od progesteronu?? Biorę Progesterone Besins 100mg 3x1...
Zgadzam się!! Piękny ten czerwiecWoooowww
Piękny ten czerwiec !!
Zawsze mógł się wariat podzielićJednego ale warjata po mamie embriolog się śmiała ze strasznie ruchliwy był i nie mogła go złapać do tej ssawki która go podają widocznie odrazu wgryzł się w domek popłakałam się że szczescia
Poznań u nas mialobpadac od wczoraj. Dopiero dziś od 13 była ulewa, teraz powoli niebo się rozjaśnia i w końcu jest trochę chłodniej.W jakim miescie mieszkasz??
Bo ja juz zdycham i marze o deszczu
Emmm a to możliwe?Zawsze mógł się wariat podzielić