Nie jest za duży, ja 9dpt miałam 236 czyli 7dpt musiałam mieć ok 100Nie za duży ten próg?
reklama
Możliwe znam taki przypadek. Pierwszy transfer - jeden zarodek, jedno dziecko. Drugi transfer - jeden zarodek, bliźnięta jednojajowe ;-)Emmm a to możliwe?
JestemMama!
Fanka BB :)
Mówiłam że będziemy pić piccolo Bardzo się cieszęJednego ale warjata po mamie embriolog się śmiała ze strasznie ruchliwy był i nie mogła go złapać do tej ssawki która go podają widocznie odrazu wgryzł się w domek popłakałam się że szczescia
Justi92
Właśnie czytałam w necie, jest możliwe ale to tylko 1,6% więc mnie takie szczęście nie spotka ja z tych pechowych. Nawet lekarz mimo moich nalegań nie chciał się zgodzić na podanie 2 zarodkowMożliwe znam taki przypadek. Pierwszy transfer - jeden zarodek, jedno dziecko. Drugi transfer - jeden zarodek, bliźnięta jednojajowe ;-)
Justi92
Woeem ze mówiłaś Ty wierzyłaś ja nie ale tak to zawsze z nami jest... Dobra nie cieszę się już, wystarczy tego dobrego zobaczymy co będzie w czwartekMówiłam że będziemy pić piccolo Bardzo się cieszę
Extra . Niech teraz pięknie rośnieJa pierdo**e nie wierzę
Vinszka
ale kosmos!!!!!Ja pierdo**e nie wierzę
Vinszka
możliwe ale beta nie jest tu wyznacznikiemEmmm a to możliwe?
A tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiec tyle super bet na . Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami czekojcie na mnie, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić
reklama
Melania_1407
Gratuluję Cudowne wieściJa pierdo**e nie wierzę
Podziel się: