reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 czy ja już mówiłam że czekam na twoje wyniki jak na swoje ??? Minęło już grubo ponad 24 godziny jak nie śpię ...i chyba nie zasnę do póki ich nie będzie 😱😱😱😱🙈 będziesz mi paczki do wariatkowa wysyłać ??? 🙏🙏🙏🙏🤣🤣🤣🤣🤭 A tak na serio to skoro ich nie masz to jest tak wysoką że potrzebują paru dni na jej zliczenie ✊✊✊✊ cierpliwie czekam może się zlitujesz i zobaczysz że tyle godzin nie śpię to się odezwiesz 🤷 jeszcze czas do 24 mam ... To będzie równe 36 godzin bez snu ... Wstałam wczoraj przed 12 ale niech będzie że o 12

Dziewczyny standardowe pytanie 😂 dostałam miesiączkę - jakieś 2 h temu. Teoretycznie powinno się liczyć od jutra, ale jak od razu mam krwistą czerwień ? 🤔
To jak ? Od dzisiaj czy od jutra ? 🤯
Nie od jutra, od dzisiaj. Pytalam o to kiedys ginekologa, miesiaczke liczy sie od dnia w ktorym wystapi krwawienie wiec dlaczego niby od jutra?

@fredka84 czy ja już mówiłam że czekam na twoje wyniki jak na swoje ??? Minęło już grubo ponad 24 godziny jak nie śpię ...i chyba nie zasnę do póki ich nie będzie 😱😱😱😱🙈 będziesz mi paczki do wariatkowa wysyłać ??? 🙏🙏🙏🙏🤣🤣🤣🤣🤭 A tak na serio to skoro ich nie masz to jest tak wysoką że potrzebują paru dni na jej zliczenie ✊✊✊✊ cierpliwie czekam może się zlitujesz i zobaczysz że tyle godzin nie śpię to się odezwiesz 🤷 jeszcze czas do 24 mam ... To będzie równe 36 godzin bez snu ... Wstałam wczoraj przed 12 ale niech będzie że o 12
@fredka84 dzis ma balange! pewnie jutro da nam znac co i jak :D dzis opijaja piccolo wysoka bete z mezem ;)

Ja pytałam swojego przedwczoraj bo nie wiedziałam jak swoja ostatnią policzyc bo dostalam o 16 i mowil, ze od nastepnego dnia.
Hmmm dziwne. Miesiaczka zaczyna sie jak jest wystapienie krwawienia, wiec nie rozumiem, czemu tak powiedzial. Moj mowil inaczej🤓 w internecie tez jest tak jak mowil - zalaczam fotke

Załączniki

• F635CE14-9C55-4949-BCDC-4D4F97B651A7.png
    F635CE14-9C55-4949-BCDC-4D4F97B651A7.png
    286,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Hmmm dziwne. Miesiaczka zaczyna sie jak jest wystapienie krwawienia, wiec nie rozumiem, czemu tak powiedzial. Moj mowil inaczej🤓 w internecie tez jest tak jak mowil - zalaczam fotke
To ja już nie wiem 😂😂
I tak mam zameldować się mojej dr to jej napisze kiedy dostałam i zobaczymy co odpisze 😊

Do góry