Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Czy ja już kiedyś mówiłam że Jestem najbardziej pechowym człowiekiem na świecie , seriooo właśnie wróciłam z USG ... Z cycorami wszystko dobrze ( dzięki Bogu ) natomiast tarczyca to masakra za dwa tygodnie mam biopsję pełno Guzków tam to może być też przyczyną niepowodzeń ponoć mimo że ogólnie tarczycy wyniki mam w normie ... ( Lekarz aż był w szoku że wyniki ok a guzki mam i to 2 duże, a reszta małych poniżej 1cm ) Dlatego proszę was dziewczyny z tym niepowodzeniami niewiadomego położenia zrobicie też to USG ... ( Broń Boże nie życzę mam też takiego zakończenia ale warto to sprawdzić patrząc na mnie , co najlepsze gdyby nie bardzo bliska mi osoba dalej bym chodziła z tymi guzami i nic nie wiedziała o nich ..m to ona zmusiła mnie to wizyty u endyktynologa a później do USG ... ) Badania Nie kosztuje wiele ( ba nawet może się okazać że na fundusz zrobicie ) a może to być właśnie ten jeden czynnik który przeszkadza w powodzeniu ... Za dwa tygodnie mam biopsję ... Mam nadzieję że nic złego nie będzie ... Do tego czasu na bank osiwieje... ciężko się cieszyć jak takie klocki wychodzą .. we wtorek konsultacje z endykrynologiem zobaczymy co ten zaś powie ... Na tą chwilę znów siedzę i ryczę ... Tak bardzo się boje chyba jeszcze nigdy nie czułam takiego strachu jak czuje teraz ... Kuźwa zawsze coś ... Zawsze pod górkę ... Całe życie przepraszam ale musiałam się wygadać ... Strach po prostu zwyciężył
Eh... Jak pech to pech...
Wiem to czekanie jest paskudne! Sama czekałam jak na ścięcie kiedy pobrali mi z piersi wycinek i miałam dostać info czy to złośliwe czy nie... Podejrzewali czerniaka. Mialam wtedy 19 lat, więc na onkologii wszyscy mi wspólczuli... No ale na wyniku było wszystko OK.
Wierze, że może i u Ciebie będzie. Zdrowia!
Oczywiście !Też miałyście po punkcji i po transferze taki wzdęty brzuch? no masakra jakaś
Było około 8-9 ale różnice między nimi ostateczne były 4-5 mm i ostatecznie przy 3 próbach miałam tylko 1 zarodek, który padł w 1 dobie. Reszta komórek niedojrzała albo przedojrzała.@Wesoła_Aga no wyprodukowalas ładnie tych jajeczek teraz żeby ładnie urosły i rowno. A ile we wcześniejszej stymulacji mialas?