reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Umysł sobie już prawie poradził z tym co się stało a ciało jeszcze nie zauważyło… Jak miękko się robi to super :-) czyli bliżej końca. Jeszcze leki bierzesz to szybciej będzie, szkoda, ze i tak za wolno…Powinny być takie super szybkie leki 24h i po laktacji :-) swoją drogą skoro laktacja jest to będziesz pewnie z tych szczęściar co będzie mogła karmić piersią. Wiem, ze żadna pociecha, ale laktacja się rozkręciła, duza czesc kobiet jej nie ma po porodzie.
Jestem dobrej myśli 🙂zobaczymy co powie pani dr 02/07

reklama
Nie byłam na to badana ale nie miałam zupełnie jak sie zarazić bo myje się tylko w domu, nie dotykam okolic intymnych bez potrzeby haha i nie uprawiam seksu dobre 3 tygodnie... więc kurczę nie było jak sie zarazić. I nie mam problemu z oddaniem moczu ani nie boli mnie tylko to takie uczucie dyskomfortu... A Ty jakie miałaś objawy?
No ja najprawdopodobniej zlapalam to na basenie, swojego czasu chodzilam regularnie na sportowy basen plywac. Od tamtej pory nie chodze🤷‍♀️ Boje sie tego gowna. Objawy male co jakis czas dyskomfort wlasnie uczucie pieczenia przechodzilo po no spie i kilku tabl furaginy. I u mnie czestomocz byl wiekszy niz obecnie. W momencie badania do in vitro zadnych objawow nie mialam

Na usg przed histeroskopia młoda lekarka zasugerowała, ze coś jej się swieci na usg i to może być polip. Nikt wcześniej na usg nie widział polipa, tylko 2 ginekologów narzekało na niejednorodne endometrium.

Histero robił Donie.c

Na usg przed histeroskopia młoda lekarka zasugerowała, ze coś jej się swieci na usg i to może być polip. Nikt wcześniej na usg nie widział polipa, tylko 2 ginekologów narzekało na niejednorodne endometrium.

Histero robił Donie.c
Omg. Z tymi polipami roznie bywa. 2 lata temu robilam histero we wroclawiu na nfz przez znanego lekarza wroclawskiego i zero wymazow przed usunal malego polipa. Na drugi dzien w pracy dostalam potwornych bóli i nad ranem wyladowalam w szpitalu (w ktorym ten lekarz pracowal). Zapalenie przypadkow. Wyhodowano e.coli😫. Jak w Novum mi powiedzieli ze musze miec znowu histeroskopie bo miesniak jest to z przerazeniem powiedzialam ze nie chce bo sie boje. Na to dr Doniec powiedzial mi, ze bedzie wszystko dobrze, odpowiednio mnie zabezpiecza, mam wymazy najpierw porobic, ze nie zrobi mi drugi raz takiej krzywdy jak wtedy zrobili. Jak powiedzial tak zrobil. Nic mi nie bylo. Wybudzolam sie z ogromnym bolem bo wyrywal mi tego miesniaka, ale po podaniu 4 lekow przeciwbolowych przeszlo. Ja tylko do niego jeZdze na zabiegi z wroclawia, a to juz moj trzeci u niego i niestety nie ostatni😫

Dziewczyny standardowe pytanie 😂 dostałam miesiączkę - jakieś 2 h temu. Teoretycznie powinno się liczyć od jutra, ale jak od razu mam krwistą czerwień ? 🤔
To jak ? Od dzisiaj czy od jutra ? 🤯

reklama
Do góry