reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Hej kochaba jest ok moim zdaniem i kciuki za przyrost

reklama
Miałyście przy stymulacji wrażliwe bradawki? Ni to swędzenie ni to ból..
Ja od kilku dni tak mam, czasem to aż trudno dotknąć

Ja miałam coś niżej wrażliwe 😂😂😂

Jesteś kuwa mistrzuniu 😂😂😂
A na początku Zanim otworzyłam fotę to myślałam że to jakieś jajca są 🤦

Uff nie tylko ja.

No i co z tą Twoją betą hmmmm??

@Justi92 miałaś rację ,jestem zakręcona jak tampon w p... Zgubiłam telefon ... A co najlepsze w domu 😱😱😱😱🙈 i nie mogę go znaleźć 🤷🤦🙈 dobrze że to taki zapasowy bo inaczej miała bym wpierdziel 🤭 kuźwa 4 pokoje to dla mnie za duzoo a ja głupia myślę nad zakupem wielkiego domu 🤦 chyba sobie daruję i kupię mały domek pod lasem z 2 pokojami 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 Ogłaszam że jedzenie mężowi smakowało i nie przesolilam ... Porcje która miał do pracy wpierdzielil teraz i znów muszę gotować ryż :/ no nic idę się szykować do pracy po malu jak nie zdechnę w tym upale to będzie dobrze 💪💪💪 trzymajcie kciuki abym przeżyła ta noc 😁
Ja jak zgubię telefon( a muszę zauważyć że zdążą się to często🙈) dzewonie z innego numeru do siebie i igde za dźwiękiem... Raz miałam szok jak po jednym sygnalte ktoś odebrał - tak się zdenerwowałam ze ktoś mi tel ukradł wykrzyczałam i zwyzywalam gościa przez tel od najgorszych- a po 5 minutach jak skończyłam to się okazało że telefon zostawiłam u sąsiada na dole i to on odebrał🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@fredka84 !!!
zobacz co znalazłam w mojej szklanej kuli !!! 🔮🤩😂
Ja pierdziu a już myślałam że tak się komuś jajka wyciagly.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@Mimi94 przy stymulacji możesz mieć bardzo różne objawy burza hormonów robi armagedon w organizmie, nie przejmuj się po punkcji jeszcze bardziej bywa rozchwiane organizm 🤷ale to szybko mija 😍zresztą jazdy organizm reaguje inaczej

@Wesoła_Aga to dobrze - znaczy że jajca pracują i będzie dużo pęcherzyków 💪👏👏
@fredka84 a tak poważniej serio nie odczuwasz żadnego dyskomfortu po accofilu? Ja już skończyłam 4 ampulke i po każdej dawce czuje się na drugi dzień coraz gorzej, zawroty głowy, ból ( jakbym miała kaca po niezłej imprezie) i ogólne osłabienie. Biorę 1/2 ampulki co 2 dni.

reklama
Ciężko z mielonymi w zimie ale mamuśka podpowiada że powój . Ona uwielbia kwiaty i wszystko co zielone i pięknie pachnie obrazy wygląda
Kuźwa @Ruda08 miało być z zielonym a nie mielonym 🙈 to przez męża ... Mówię mu wczoraj idz kupić mięsa na gulasz , no poszedł a dziś dopiero się przyznał że babka pytają się go czy zmielić a ten przygłup chciał zmielić ale powstrzymało go to że niby nie wiedział na co mi te mięso 🙈 oszaleje z nim ...kuźwa gulasz z mielonego jeszcze nie robiłam ...może za krótko żyje 🤔🤔🤔🤭🤣🤣🤣🤣

Do góry