reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justi92 miałaś rację ,jestem zakręcona jak tampon w p... Zgubiłam telefon ... A co najlepsze w domu 😱😱😱😱🙈 i nie mogę go znaleźć 🤷🤦🙈 dobrze że to taki zapasowy bo inaczej miała bym wpierdziel 🤭 kuźwa 4 pokoje to dla mnie za duzoo a ja głupia myślę nad zakupem wielkiego domu 🤦 chyba sobie daruję i kupię mały domek pod lasem z 2 pokojami 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 Ogłaszam że jedzenie mężowi smakowało i nie przesolilam ... Porcje która miał do pracy wpierdzielil teraz i znów muszę gotować ryż :/ no nic idę się szykować do pracy po malu jak nie zdechnę w tym upale to będzie dobrze 💪💪💪 trzymajcie kciuki abym przeżyła ta noc 😁

Dobra, dobra, śmiechy chichy 😂 ale teraz mi doradźcie. Szukam roślin pnących (najlepiej małoobsługowych, zielonych zimną - warunek niekonieczny, pięknie kwitnący) na płot. Nie chce żadnych tuji, ani żywopłotów. Narazie chce zrobić na przodzie - 55 m 🤔😇🌿
Planuje to ogarnąć jesienią (jeżeli szanowny małżonek mi nie popsuje planów 😑)

Dobra, dobra, śmiechy chichy 😂 ale teraz mi doradźcie. Szukam roślin pnących (najlepiej małoobsługowych, zielonych zimną - warunek niekonieczny, pięknie kwitnący) na płot. Nie chce żadnych tuji, ani żywopłotów. Narazie chce zrobić na przodzie - 55 m 🤔😇🌿
Planuje to ogarnąć jesienią (jeżeli szanowny małżonek mi nie popsuje planów 😑)
Ciężko z mielonymi w zimie ale mamuśka podpowiada że powój . Ona uwielbia kwiaty i wszystko co zielone i pięknie pachnie obrazy wygląda

Załączniki

• Screenshot_2021-06-17-20-11-24-615_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-17-20-11-24-615_com.android.chrome.jpg
    599 KB · Wyświetleń: 82
  • Screenshot_2021-06-17-20-11-09-400_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-17-20-11-09-400_com.android.chrome.jpg
    408,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry