reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justi92 miałaś rację ,jestem zakręcona jak tampon w p... Zgubiłam telefon ... A co najlepsze w domu 😱😱😱😱🙈 i nie mogę go znaleźć 🤷🤦🙈 dobrze że to taki zapasowy bo inaczej miała bym wpierdziel 🤭 kuźwa 4 pokoje to dla mnie za duzoo a ja głupia myślę nad zakupem wielkiego domu 🤦 chyba sobie daruję i kupię mały domek pod lasem z 2 pokojami 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 Ogłaszam że jedzenie mężowi smakowało i nie przesolilam ... Porcje która miał do pracy wpierdzielil teraz i znów muszę gotować ryż :/ no nic idę się szykować do pracy po malu jak nie zdechnę w tym upale to będzie dobrze 💪💪💪 trzymajcie kciuki abym przeżyła ta noc 😁

Dobra, dobra, śmiechy chichy 😂 ale teraz mi doradźcie. Szukam roślin pnących (najlepiej małoobsługowych, zielonych zimną - warunek niekonieczny, pięknie kwitnący) na płot. Nie chce żadnych tuji, ani żywopłotów. Narazie chce zrobić na przodzie - 55 m 🤔😇🌿
Planuje to ogarnąć jesienią (jeżeli szanowny małżonek mi nie popsuje planów 😑)

Dobra, dobra, śmiechy chichy 😂 ale teraz mi doradźcie. Szukam roślin pnących (najlepiej małoobsługowych, zielonych zimną - warunek niekonieczny, pięknie kwitnący) na płot. Nie chce żadnych tuji, ani żywopłotów. Narazie chce zrobić na przodzie - 55 m 🤔😇🌿
Planuje to ogarnąć jesienią (jeżeli szanowny małżonek mi nie popsuje planów 😑)
Ciężko z mielonymi w zimie ale mamuśka podpowiada że powój . Ona uwielbia kwiaty i wszystko co zielone i pięknie pachnie obrazy wygląda

Załączniki

• Screenshot_2021-06-17-20-11-24-615_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-17-20-11-24-615_com.android.chrome.jpg
    599 KB · Wyświetleń: 84
  • Screenshot_2021-06-17-20-11-09-400_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-17-20-11-09-400_com.android.chrome.jpg
    408,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry