reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 przypomniało mi się, Czarna rok temu tez startowała z niską beta i też pierwszy raz na accofilu. Miała bete6 jakoś 15 w 7dpt blastocysty (mam zboczenie do zapamiętywania liczb 😜) a dwa dni potem jakoś 45 czyli poziomy podobne a nawet niższe od Twoich a teraz ma malutka córeczkę poza którą świata nie widzi 😀

reklama
Boże, trochę mnie pocieszyłas ❤️. Tylko strasznie się boję że taką 30-stkę już raz widziałam i zaraz spadła. Boję się bardzo. A byłam tak dobrze przygotowana na porażkę... Teraz nie będę
Tylko nam się wydaje ze jesteśmy gotowe na porażkę i tak zawsze w Naszym sercu tli się iskierka nadziei i wiara w to ze się uda, ze będzie dobrze.
Ja codzinnie powtarzałam mężowi ze ma się nie cieszyć bo ta beta nic nie znaczy, nawet prawidłowe przyrosty dla mnie nic nie znaczyły. Czekałam na pęcherzyk na serduszko na prenatalne i cały czas powtarzałam ze ma się nie cieszyć i nie nastawiać.
Wiem kochana ze się boisz i nic w tym dziwnego. Może się zdarzyć wszystko ale pomysl - pozostałe zarodki przestały się rozwijać a ten stał się blastocysta i wgryzł się w endometrium wiec jest naprawdę silny zarodek ✊ został z tobą ten najsilniejszy i musi teraz dać radę ❤️

@fredka84 przypomniało mi się, Czarna rok temu tez startowała z niską beta i też pierwszy raz na accofilu. Miała bete6 jakoś 15 w 7dpt blastocysty (mam zboczenie do zapamiętywania liczb 😜) a dwa dni potem jakoś 45 czyli poziomy podobne a nawet niższe od Twoich a teraz ma malutka córeczkę poza którą świata nie widzi 😀
Dokładnie tak było nawet ja się porównywałam ciagle z czarna a i tak miałam niższe bety niż ona ! No i nawet jeszcze pisałam na priv z dziewczyna która miała niższa bete ode mnie No poprostu skrajnie niska nie mieściła się nawet w minimalnej granicy z tej naszej sławnej tabletki. Ale ona była bardzo spokojna bo już miała dziecko z poprzedniej ciazy a beta wówczas była jeszcze niższa 😂 serio beta to tylko mały wyznacznik rozwoju wydarzeń ❤️❤️❤️

reklama
Do góry