reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli co w takim cyklu mogę mieć ciążę z danego cyklu plus z transferu?? Aż mi się wierzyć nie chce...
Oczywiście że tak i nawet musi transfer odbywa się zaraz po owulacko jak juz pęknie pecherzyk i wypuści ciałko żółte - u mnie jeden nie chciał pęknąć mim9 dużych rozmiarów i gin musiał mi go ręcznie przebijać (cykl naturalny)

reklama
Mam kolejne wyniki...
Progesteron już podskoczył..

12dc 16.06.2021r.
Estradiol
8833 pmol/l
2411.41 pg/ml
Progesteron
5.700nmol7l
1.79 ng/ml

To chyba na głowę dostanę...[emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
My już tydzień nie baraszkowaliśmy i jesteśmy niewyżyci... I nie wiadomo ile ta abstynencja jeszcze potrwa [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Nie miałam transferu w cyklu naturalnym ale nie wiem czy w takim cyklu nie musisz sie powstrzymać od współżycia. Żeby nie było właśnie takiej sytuacji..

Do dr. Pajdas czy jakoś tak... Dostałam 4 nazwiska i ta dr. Miała najszybszy termin... Chodź jeszcze będę próbować do Paśnika ( wątpię że się dostane i do dr. Sydor też wątpię ale mam dzwonić w poniedziałek bo będę terminy na lipiec)
Do Sydora mogę Ci dać numer tel i spróbuj mieć z nim telewizyte. Nie będziesz musiała tyle jechać i przede wszystkim czekać tak długo. Nie wiem czy masz już jakieś badania porobione ale tak to mu wyślesz na maila a on Ci zleci inne. Fredzia nasza tak miała i udało jej się dostać accofil i inne zalecenia :)

Do Sydora mogę Ci dać numer tel i spróbuj mieć z nim telewizyte. Nie będziesz musiała tyle jechać i przede wszystkim czekać tak długo. Nie wiem czy masz już jakieś badania porobione ale tak to mu wyślesz na maila a on Ci zleci inne. Fredzia nasza tak miała i udało jej się dostać accofil i inne zalecenia :)
Ooo bardzo bym prosiłam, ❤️❤️😘 jutro będę próbować dzwonić... Dzis juz ide spac
.. Jestem po nocce i na nockę ide... A spałam 2 godziny tylko 😱😱😱🙈 współczuję dziś sobie i moim pracownika 🥴🙈

Hej:) jestem tu nowa i mam pare pytań związanych z in vitro. W piątek mam wstawić się na pierwsza wizytę w gamecie Rzgów. Nie wiem na co mam się przygotować. Jak to wyglada naprawdę? Po którym podejściu najczęściej można spodziewać się dzidziusia? Jakie będę miała robione badania i czy to boli? Proszę o pomoc ponieważ chodzę cała w nerwach. Dziękuje

reklama
Do góry