reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czyli co w takim cyklu mogę mieć ciążę z danego cyklu plus z transferu?? Aż mi się wierzyć nie chce...
Oczywiście że tak i nawet musi transfer odbywa się zaraz po owulacko jak juz pęknie pecherzyk i wypuści ciałko żółte - u mnie jeden nie chciał pęknąć mim9 dużych rozmiarów i gin musiał mi go ręcznie przebijać (cykl naturalny)

reklama
Mam kolejne wyniki...
Progesteron już podskoczył..

12dc 16.06.2021r.
Estradiol
8833 pmol/l
2411.41 pg/ml
Progesteron
5.700nmol7l
1.79 ng/ml

To chyba na głowę dostanę...[emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
My już tydzień nie baraszkowaliśmy i jesteśmy niewyżyci... I nie wiadomo ile ta abstynencja jeszcze potrwa [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Nie miałam transferu w cyklu naturalnym ale nie wiem czy w takim cyklu nie musisz sie powstrzymać od współżycia. Żeby nie było właśnie takiej sytuacji..

Do dr. Pajdas czy jakoś tak... Dostałam 4 nazwiska i ta dr. Miała najszybszy termin... Chodź jeszcze będę próbować do Paśnika ( wątpię że się dostane i do dr. Sydor też wątpię ale mam dzwonić w poniedziałek bo będę terminy na lipiec)
Do Sydora mogę Ci dać numer tel i spróbuj mieć z nim telewizyte. Nie będziesz musiała tyle jechać i przede wszystkim czekać tak długo. Nie wiem czy masz już jakieś badania porobione ale tak to mu wyślesz na maila a on Ci zleci inne. Fredzia nasza tak miała i udało jej się dostać accofil i inne zalecenia :)

Do Sydora mogę Ci dać numer tel i spróbuj mieć z nim telewizyte. Nie będziesz musiała tyle jechać i przede wszystkim czekać tak długo. Nie wiem czy masz już jakieś badania porobione ale tak to mu wyślesz na maila a on Ci zleci inne. Fredzia nasza tak miała i udało jej się dostać accofil i inne zalecenia :)
Ooo bardzo bym prosiłam, ❤️❤️😘 jutro będę próbować dzwonić... Dzis juz ide spac
.. Jestem po nocce i na nockę ide... A spałam 2 godziny tylko 😱😱😱🙈 współczuję dziś sobie i moim pracownika 🥴🙈

Hej:) jestem tu nowa i mam pare pytań związanych z in vitro. W piątek mam wstawić się na pierwsza wizytę w gamecie Rzgów. Nie wiem na co mam się przygotować. Jak to wyglada naprawdę? Po którym podejściu najczęściej można spodziewać się dzidziusia? Jakie będę miała robione badania i czy to boli? Proszę o pomoc ponieważ chodzę cała w nerwach. Dziękuje

reklama
Do góry