reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na Lux Med immunologii raczej nie zrobisz. No chyba że masz naprawdę jakiś full wypas pakiet. Ja robiłam immunulogię w Katowicach. Byłam u dr. Jan...Osz na wizycie i ona mi zlecała badania.
Ja na luxmed robilam tylko te badania ana i jakies podstawy z autoimmunologicznych. Trzeba miec pakiet, ktory zawiera immunologie. Ale zobacz sobie ile on Cie wyniesie. Reszta niestety prywatnie.. ale nawet u mnie w klinice nie byly takie mega drogie. Zobacz na gyn.centrum. jak jedziesz do Katowic to oni tez tam sa.

Dziewczyny a mogę zapytać ile macie lat i czy posiadacie już dzieci czy walczycie o pierwsze bobasy ??? Strasznie przykro czyta się wiadomości w których wątpicie że zostaniecie mamami, nie poddawajcie się plisss walczcie . Ja mam 3 letnią Ninę w domu , zaszłam naturalnie po miesięcznym staraniu, o drugie staramy się od ponad 2 lat , za mną pierwsza procedura in vitro i nie poddam się , i wy się nie poddawajcie. Ostatnio córka powiedziła do mnie "mamo jesteś moim przyjacielem" 🥰 Zobaczycie i wy usłyszycie to od waszych dzieci i wam łzy popłynął. Trzymam za nas wszystkie kciuki
hip hop happy dance GIF
Ja 34 lata skończyłam w styczniu... 🙈
@Evela.6 dopiszesz mnie na 16.01?
U mnie 4 lata staran, 2 transfery, zero drgnien bety, problem mial byc "tylko" z kariotypem meza a przebadali duuuzo wiecej i pojawila sie immunologia... teraz jestem po konsultacjach immunologicznych, bede miec histeroskopie i wracam po bobaska. Mam jeszcze 4 zarodki z 5 doby po pgt-a. Mam nadzieje ze najblizszy transfer to juz to. Oby do trzech razy sztuka ;)

Ja na luxmed robilam tylko te badania ana i jakies podstawy z autoimmunologicznych. Trzeba miec pakiet, ktory zawiera immunologie. Ale zobacz sobie ile on Cie wyniesie. Reszta niestety prywatnie.. ale nawet u mnie w klinice nie byly takie mega drogie. Zobacz na gyn.centrum. jak jedziesz do Katowic to oni tez tam sa.
Jednak jade do Krakowa🙈 jeszcze dalej ale tam najbliższy termin 🤷‍♀️

Właśnie wpadła mi do głowy jedna myśl... Czy jak teraz będę po punkcji czekała miesiąc na transfer to może z nowym cyklem jakiś cudem iść naturalna owulacja?
Oczywiście że tak i nawet musi transfer odbywa się zaraz po owulacko jak juz pęknie pecherzyk i wypuści ciałko żółte - u mnie jeden nie chciał pęknąć mim9 dużych rozmiarów i gin musiał mi go ręcznie przebijać (cykl naturalny)

reklama
Do góry