reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czym byłyście stymulowane? Ja mam amh ok 2, jestem ciekawa czego się spodziewać. Po ile Wam wychodziły leki z refundacja (wiem, że to od dawek zależy, ale może uda mi się coś z takich danych wyciągnąć ;))? I ile miałyście po nich komórek?

Ja dostawałam Bemfole + Menopur a potem sam Menopur.

Menopur około tysiaka na 1 podejście mi wychodził (gdy była refundacja, bo refundacje masz tylko na 3 podejścia).

Dostawałam najwyższe dawki, więc raczej więcej nie zapłacisz za ten lek. Pęcherzyków miałam mało - AMH 1,5 - około 6-8.

Ovi na pęknięcie 100 zł

Bemfoli ceny nie pamiętam...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dostawałam Bemfole + Menopur a potem sam Menopur.

Menopur około tysiaka na 1 podejście mi wychodził (gdy była refundacja, bo refundacje masz tylko na 3 podejścia).

Dostawałam najwyższe dawki, więc raczej więcej nie zapłacisz za ten lek. Pęcherzyków miałam mało - AMH 1,5 - około 6-8.

Ovi na pęknięcie 100 zł

Bemfoli ceny nie pamiętam...
O matko to jaką dawkę miałaś? Czytałam że 225j to jest max dawka dzienna [emoji23][emoji23] ale moja gin już mi zapowiedziała 300j [emoji3]

Wiesz, kiedy masz punkcję?? Jak się Czujesz?

Dobrze znosze zastrzyki. Na 4 procedury mam dwa siniaki hehe :D

Gorzej przy badaniu ginekologicznym.

Zależy co bedzie na podglądzie w piatek ;) Punkcja poniedziałek, wtorek ale widzę, że żadnej towarzyszki ze mną.

Rosną równiej, ale nie wiem czy jakieś dojrzeją. Dr zaznaczył, że zapładniają wszystkie...

To będzie dla mnie najcięższa punkcja... :(

reklama
Do góry