400zl za rokIle płaciliście za mrożenie zarodków?
reklama
DagLer
Fanka BB :)
W klinice nie, zadzwoniłam do endo po zbadaniu bety i wypisał od razu recepte na jod.Ja nie biorę selenu ani też
Jodu mi nie zlecili
Biorę wit d
Super że już jutro masz wizytę
A Tobie zlecali ?
Tagitagi
500 Invicta GdańskIle płaciliście za mrożenie zarodków?
DagLer
Czyli dopiero po 10tc odstawiłaś prog? Mnie lakarz kazał w 10dpt, po weryfikacji bety, odstawić od razu.Ja mam jeszcze bradykardie czyli niski puls około 50-60 i TSH od wysokiej bety poleciało na 0. Czulam się fatalnie, wiecznie mi zimno było i miałam dreszcze jak narkus jakiś :-) u mnie obniżenie leków i tak nic by nie dało. Dopiero po 10tc tylko lozysko produkuje progesteron to było coraz lepiej :-)
laChance
Co to za pakiet?Ja miałam pakiet mrożenie zarodków więc nie pomogę
U mnie bliźniaki może dlatego bali się cokolwiek ruszyć... ale chyba zmniejszyli mi progesteron:-) chyba tylko na noc brałam lutinus. U mnie nie było z czego schodzić bo ja brałam 3 tabletki lutinusa dziennie. A oni czuli się bezpiecznie i ja tez ze na noc gdy zawirowania są jeszcze czopek jestCzyli dopiero po 10tc odstawiłaś prog? Mnie lakarz kazał w 10dpt, po weryfikacji bety, odstawić od razu.
Mimi94
4.46ng/ml
A jakie masz amh? To chyba nie takie niskie te dawki leków? To jednak może dzięki refundacji nie będzie aż tak drogo dziękuję za odpowiedź [emoji8]
Mimi94
Jesteś na l4?
Tak. Ja triche słabo ale już lepiej noz w niedziele napewno
reklama
G
gość2502
Gość
9600 kosztował, w tym pickup, zapłodnienie komórek i mrożenie zarodków na chyba rok, bo ja nie mogłam mieć od rasy transferu przez ryzyko hiperki leczę się w InvictaCo to za pakiet?
Podziel się: