reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam jeszcze bradykardie czyli niski puls około 50-60 i TSH od wysokiej bety poleciało na 0. Czulam się fatalnie, wiecznie mi zimno było i miałam dreszcze jak narkus jakiś :-) u mnie obniżenie leków i tak nic by nie dało. Dopiero po 10tc tylko lozysko produkuje progesteron to było coraz lepiej :-)
Czyli dopiero po 10tc odstawiłaś prog? Mnie lakarz kazał w 10dpt, po weryfikacji bety, odstawić od razu.

Czyli dopiero po 10tc odstawiłaś prog? Mnie lakarz kazał w 10dpt, po weryfikacji bety, odstawić od razu.
U mnie bliźniaki może dlatego bali się cokolwiek ruszyć... ale chyba zmniejszyli mi progesteron:-) chyba tylko na noc brałam lutinus. U mnie nie było z czego schodzić bo ja brałam 3 tabletki lutinusa dziennie. A oni czuli się bezpiecznie i ja tez ze na noc gdy zawirowania są jeszcze czopek jest :p

reklama
Do góry