Laski jeszcze mam trzy pytania, 1) progesteron 81 przy becie 140 w 10dpt jest okej? 2) Pamiętam, że lekarz mowił, że leki mam kontynuowac do 1 trymestru i teraz mam pytanie jeszcze odnośnie Invicty jak to sie odbywa dalej? Bo wysłałam maila z wynikami i odpisała mi położna, że na środę proponuje mi telekonsultacje by skonsultowac wyniki z Panią Doktor ale jakąś z Gdyni bo mojego lekarza z Bydgoszczy nie ma bo ma urlop i napisala, że on może mnie skonsultować 22 czerwca tj wtorek dopiero. I teraz nie wiem co zrobić, czy korzystać z tej konsultacji u innej Doktor czy czekac na na mojego lekarza. Powuem szczerze, że wolałabym z moim miec tą konsultacje... leków mi starczy ale właśnie nie wiem czy dawki może nie będą zwiekszone czy cokolwiek. Jak to widzicie? Prosze o poradę... bo moja opiekunka - połozna nie umie odpowiedzieć na maila, jak zapytałam co dalej czy lekarz dalej będzie sie mną opiekował ten mój czy mam szukać lekarza innego... tylko czy jestem zainteresowana tą konsultacją czy nie?!
Wkurzyla mnie totalnie
@kate_p7 pomocy