reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jutro znowu jade na beta hcg i progesteron, a dzisiaj mam kompletny brak sil, zle spie, hormony chyba daja sie we znaki i nie wiem czy ktoras z Was tak ma, z tych co bierzecie Prolutex - dostalam strasznego swiadu brzucha w miejscu podania😫

reklama
Ja jutro znowu jade na beta hcg i progesteron, a dzisiaj mam kompletny brak sil, zle spie, hormony chyba daja sie we znaki i nie wiem czy ktoras z Was tak ma, z tych co bierzecie Prolutex - dostalam strasznego swiadu brzucha w miejscu podania😫
Ja jutro tez jadę na jedno i drugie, dzisiaj cały dzień spie dosłownie nie mam mocy - nie wiem co z tej ciąży wyjdzie ale jak śpię to chociaż się nie martwię...😉 I brzuch mnie coś zaczął tak okresowo pobolewac.. wzięłam nospe...

Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem. Od dwóch dni boli mnie ząb a jestem w 7 tc. Oczywiście ani żadnych przeciwbóli nie można, ani nic :( zdenerwowana dziś poszłam do dentysty, a ona mi mówi że musi wiercić na żywca. Mówię ok, wierć Pani, już tak mnie boli że gorzej być nie może. I się pomyliłam - leżę i wyję z bólu. To się nazywa pech.

Mam pytanie. Dorwało mnie ciągnięcie takie w podbrzuszu jak na okres w 9dpt, miała któraś z Was tak?? To nie taki typowy ból tylko uczucie jakby ciężkości...

Ja również w novum. A sprawdziłam i bociana i taka mała tez klinikę. Dla mnie różnica była ogromna. Wiadomo ze najważniejsze żeby zajść w ciaze ale tutaj czyje się zaopiekowana, nie na wariata tylko z podejściem do mojej sytuacji. Coprawda ceny z kosmosu maja ale No mogę sobie pozwolić na to kosztem czegoś. A przynajmniej wiem za co płace.
Nie ma reguły z klinikami. Oj No.vum też ma swoje za uszami. Najlepsza klinika to ta w której się udaje. Podchodziłam z torbielą na jajniku i mięśniakiem w macicy. Nie chciałam operacji, mój wybór, całkiem właściwy. Choć sugerowano najpierw operacje.

Hej ;) mam pytanko;) jutro mam transfer, a biorę progesteron w tabletkach dopochwowo. W rozpisce od lekarza mam ze powinnam brać 2x dziennie - rano i wieczorem. Nie spytałam czy rano w dniu transferu tez mam sobie zaaplikować tabletkę czy lepiej poczekać i zrobić to po ? Prosba o radę jak to było u Was ;)

reklama
Do góry