reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Caro♤♤♤♤ no miałam dzisiaj dostać receptę na szpryce .. ale mój mąż ma aktywną cytomegalie 😑😑😑
I teraz nie wiadomo kurna co robić. W pon robimy dodatkowe badania, jak wyjdą Ok to podchodzimy do procedury. Jak nie to idzie do lekarza chorób zakaźnych i pewnie będziemy musieli poczekać mówiąc 😑

Gratuluje dzisiejszych rozpakowań 😍😍
I bet !! 🤩

reklama
Dziewczynki czy ktoś stosował ovaleap ? W pierwszej stymulacji miałam Mensinorm a teraz druga i doktorek przepisał to . Jeszcze @ nie dostałam a już się boję tego pena [emoji134]

Hej 😔 nie było mnie dłuższą chwilę 😔 mam nadzieje że chociaż u was się poprawiła sytuacja. U mnie w skrócie jest dupa ze wszystkim po 2 nieudanych transferach zrobiłam badanie okna implantacyjnego i biopsje endo. Wyszło przewlekle zapalenie 😭😭😭 komórki nk w 1 dobie 40 zaś w 3 80. Okno implantacyjne jest ok. Lekarz kazał brać probiotyk przez około 5 tyg oraz zaproponował sterydy, acard od 2dc oraz do transferu accofil, atozyban, przeciwzakrzepowe ovitrelle oraz zwiększamy progesteron. Progesteron mam ogolnie na poziomie 20 Ale poprosiłam o wyzszy. Powiem tak po nieudanych 3 iui I 2 transferach z wykorzystaniem obu zarodkow mam masakre w głowie 😭😭 czeka mnie jeszcze rozmrażanie komórek I hodowla zarodków mam brak siły znow kolejne odkładanie znow cos. Moje pytanie czy komuś po obniżeniu nk i wyleczeniu stanu zapalnego się udało?? 😭😭 jestem załamana. Kończą mi się opcje 😭😭😭

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem to normalne że tętno jest wysokie na takim etapie. U mnie w 7+5 tętno było 158.
Pęcherzykiem się nie martw, u mnie na wizycie serduszkowej był też mniejszy, a na kolejnej już tak podrósł, że jest nawet większy niż wiek ciąży. Lekarka mówiła, że to normalne i nie ma się czym martwić
Hej. Dziwczyny czy wasze bobasy na początku ciąży też miały wysokie tętno? U mnie dzis 9+0. Wczoraj na usg 186/min, w niedzielę 170/min. Dodam, że przed każdą wizyta jestem mega zestresowana. Mam sie czym martwić? Lekarz nic nie mówił.
Zwrócił tylko uwagę, że pęcherzyk ciąży jest mniejszy niż wskazuje wiek ciąży i stwierdził, że to może niC nie znaczyć i nie potrzebnie mi o tym mowil. A ja jestem cała w stresie teraz.

Hej 😔 nie było mnie dłuższą chwilę 😔 mam nadzieje że chociaż u was się poprawiła sytuacja. U mnie w skrócie jest dupa ze wszystkim po 2 nieudanych transferach zrobiłam badanie okna implantacyjnego i biopsje endo. Wyszło przewlekle zapalenie 😭😭😭 komórki nk w 1 dobie 40 zaś w 3 80. Okno implantacyjne jest ok. Lekarz kazał brać probiotyk przez około 5 tyg oraz zaproponował sterydy, acard od 2dc oraz do transferu accofil, atozyban, przeciwzakrzepowe oraz zwiększamy progesteron. Progesteron mam ogolnie na poziomie 20 Ale poprosiłam o wyzszy. Powiem tak po nieudanych 3 iui I 2 transferach z wykorzystaniem obu zarodkow mam masakre w głowie 😭😭 czeka mnie jeszcze rozmrażanie komórek I hodowla zarodków mam brak siły znow kolejne odkładanie znow cos. Moje pytanie czy komuś po obniżeniu nk i wyleczeniu stanu zapalnego się udało?? 😭😭 jestem załamana. Kończą mi się opcje 😭😭😭
Tysia kurde nie myślałam, że tak Ci ciężko psychicznie, wiesz, że ja nie bardzo się znam na tym... pisalam Ci... Ale trzymam kciuki i wierzę, że po wyleczeniu Ci sie uda kochanie 😘😘😘

Ja to się boję jednak, że za niski progesteron. Dzisiaj wziełam więcej podjęzykowej, od jutra wezmę cyclogest 3 x dziennie zamiast 2 x. W pon zbadam ale to pewnie za wczesnie wiec co dwa dni bede sprawdzac razem z beta hcg.
A tak z innej beczki, dzisiaj sprzedałam jedną sukienkę i dziewczyna chciała odebrać osobiście, umówiłam się z nią pod przychodnią. I razem z pieniążkami miała naszykowany dla mnie prezent. To chyba najcudowniejszy prezent zwłaszcza w obecnej sytuacji dla mnie - czterolistna koniczyna na szczescie!❤️ Aż szwagier mi ją zalaminował, żeby się nie zniszczyła. Taki miły gest ze strony kogoś zupełnie obcego, a w takim ważnym dla mnie momencie!🥰

Załączniki

• C80B0EFE-7449-4A82-A310-9154530D4076.jpeg
    C80B0EFE-7449-4A82-A310-9154530D4076.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry