Tagitagi
Fanka BB :)
@Gonia0605 kochana powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ja już po, koło 12-13 będę płakać na pewno ale jeszcze nie wiem z jakiego powodu dzieki❤❤@Szyszka99 a ty nie świruj tylko leć na betę bo na pewno jest już wysoka
Mocne kciuki za piękna beteNooo ja już po, koło 12-13 będę płakać na pewno ale jeszcze nie wiem z jakiego powodu dzieki❤❤
Tak, już powinna spadaćKochane moje w 8dpt beta już nie powinna spadać po połowie ovitrell?
Powinna czy nie hahaTak, już powinna spadać
No właśnie, zdrowi jesteście, u mnie mąż ma problemy, choć lekarz i embriolog twierdzili, że mamy duże szanse na zdrowa ciąże bo wyniki męża nie były bardzo zle, morfologia ok 1% ale przy ogromnej ilości i bardzo dobrej ruchliwości więc twierdzili, że będzie z czego wybrać o tym, że warto zrobić pgs dowiedziałam się od brata, który zadzwonił do mnie jak leżałam w szpitalu (mama się wygadała bo widocznie wszystko strasznie przeżywała) no i dowiedziałam się, że moja kuzynka, która też mieszka niedaleko brata w USA przeszła in vitro w w wieku 36 lat ale tam standardem jest badanie zarodków i u niej sporo odpadło, podali 1 zdrowy no i ciąża, która skończyła się szczęśliwie... ja też muszę znaleźć ten zdrowy, którego z ogromną miłością przygarnę do siebie iNie ma reguły z tymi badaniami. Miałam tylko dwie blastki ze stymulacji w wieku 39 lat. Pyk i ciąża za pierwszym razem. Szczęście ? Raczej myślę że nie mieliśmy z mężem problemów z płodnością, a tylko zatkane jajowody. Dlatego tak szybko się udało.