reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochanie dziewczynki wybaczcie ze tak wpadam po czasie i odrazu w mega prośbą. Czy jest ty jakaś dobra dusza z Białegostoku ? Potrzebuje leku dla naszej córeczki a dostępny jest tylko w Białymstoku ostatnia dawka. Dajcie znać proszę ❤️

reklama
Staram się ale coś czuje niewypał,przestały boleć mnie aż tak piersi i zmalały więc hmm wydaje mi sie, że beta potwierdzi porażkę ale chce wierzyć, że mam w brzuchu moje szczęście tylko okoliczności nie sprzyjają naprawdę 🙄
Cyckami się nie przejmoj 🙃 raz będą bolec raz nie . Przed transferem i kilka dni po tak bolały ze stary miał kategoryczny zakaz na nie patrzec a co dopiero dotknąć 🤣. Teraz już tak nie bolą i czasem daje mu nawet pomacać 🤣😂😂😂😂.
to nie jest żaden wyznacznik . Dziewczyny bodajże wczoraj pisały ze jednym rosły , innym nie drgnęły , kogoś bolały , ktoś nic nie odczuwał 🤷🏼‍♀️. Każda z nas jest inna i nasz organizm inaczej reaguje także głowa do góry i czekamy na piekna Betę ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Staram się ale coś czuje niewypał,przestały boleć mnie aż tak piersi i zmalały więc hmm wydaje mi sie, że beta potwierdzi porażkę ale chce wierzyć, że mam w brzuchu moje szczęście tylko okoliczności nie sprzyjają naprawdę 🙄
Piersi to żaden wyznacznik😀 mnie przy pierwszym trasnferze strasznie bolaly (ale brałam ogromne ilości hormonów), a teraz nic. Pewnie ból pojawi się później. Myśl pozytywnie!!!!❤️

Będę w Białymstoku ale za jakiś miesiąc. Napisz jak maleńka.
Szkoda 🥺 mamy lek recepturowy do odbioru na dniach. Trudno, jak nikogo nie znajdę to będę musiała jechać.
W zeszłym tygodniu niunia miała operacje na oczy w Szczecinie. A dokładnie to zabieg laserowy na retinopatię i już wszystko dobrze. Dostaliśmy skierowania do przeróżnych specjalistów na kontrole i tak jeździmy od lekarza do lekarza. Jest ciężko, jakimś cudem utrzymałam laktację ale im większy stres tym mniej mleczka niestety. Jeśli chodzi o rozwój psychoruchowy to na ten moment jest wszystko dobrze. Neurolog nie ma zastrzeżeń i rozwija się zgodnie z wiekiem. Dużo chodzimy po specjalistach prywatnie i jestem w szoku jakie są ceny za konsultacje dziecięce. Nigdzie nie zapłaciliśmy mniej niż 300-350 zł za kilk minut rozmowy. Poza tym powolutku się poznajemy i układamy sobie życie na nowo ❤️ Mimo wszystkich przeciwności jestem wdzięczna za to ze Jest ❤️❤️❤️

Załączniki

• 2A3D202E-A744-434C-9417-C853C90DEE2F.jpeg
    2A3D202E-A744-434C-9417-C853C90DEE2F.jpeg
    108,9 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Szkoda 🥺 mamy lek recepturowy do odbioru na dniach. Trudno, jak nikogo nie znajdę to będę musiała jechać.
W zeszłym tygodniu niunia miała operacje na oczy w Szczecinie. A dokładnie to zabieg laserowy na retinopatię i już wszystko dobrze. Dostaliśmy skierowania do przeróżnych specjalistów na kontrole i tak jeździmy od lekarza do lekarza. Jest ciężko, jakimś cudem utrzymałam laktację ale im większy stres tym mniej mleczka niestety. Jeśli chodzi o rozwój psychoruchowy to na ten moment jest wszystko dobrze. Neurolog nie ma zastrzeżeń i rozwija się zgodnie z wiekiem. Dużo chodzimy po specjalistach prywatnie i jestem w szoku jakie są ceny za konsultacje dziecięce. Nigdzie nie zapłaciliśmy mniej niż 300-350 zł za kilk minut rozmowy. Poza tym powolutku się poznajemy i układamy sobie życie na nowo ❤️ Mimo wszystkich przeciwności jestem wdzięczna za to ze Jest ❤️❤️❤️
Kurcze może któraś z dziewczyn pomoże.
Jeśli maleńka rozwija się dobrze to jest super wyznacznik na przyszłość.

Do góry