Hej dziewczyny długo mnie tu nie było zrobiłam sobie trochę wakacje od pracy i myślenia
Pierwszy transfer swiezy miałam w kwietniu, niestety nieudany, myślałam że to wina progesteronu (brałam 3 razy dziennie 500 od punkcji) gdy się nie udało zrobiłam badanie okazało się że 3 dni po odstawieniu utrogestanu miałam 1.3, 9 dnia cyklu <0.7 a tydzień po owulacji miałam już 47.1
Potem mialam cykl przerwy i od dnia 11 tego cyklu miałam testować, nie spodziewałam się ale test owulacyjny już w dniu 11 i przed południem i wieczorem pokazał wyskok LH w związku z tym wczoraj dzien 16 cyklu miałam usg a na dziś mam zaplanowany transfer ale czytam teraz ze zazwyczaj okno implantacyjne jest pomiędzy 19-22 dniem cyklu przy 28 dniowym cyklu
Wczoraj na usg endometrium 8.5cm i pęcherzyk był ale nie wiem jak duży, nie zapytałam lekarz był strasznie opryskliwy i w pośpiechu
powiedzcie proszę czy któraś z Was miała transfer krio już w dnia 17 cyklu? Trochę się boję że to za szybko
i nie trafimy w okno implantacyjne , ale chyba nie wiele mogę teraz już zrobić, transfer o 15:45, zarodki super, 1 i 0