reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Gonia0605 już po transferze powinnaś być ❤️. Jak się czujesz? Ciążowo😜
Tak jak Ty... 😜, kopie, kuźwa...
Ale serio, dzisiaj byłam VIP... sala na wyłączność, pielęgniarki skakały obok, relaks na fotelu, nie pozwoliły nawet do drugiej sali przejść...
Podobno ładnie się rozmroził i ładnie wygląda... Pierwszy kamień z serca... 😌

reklama
Właśnie w Gyn.Centrun jak byłam na wizycie to mi o tym wymazie wspomnieli że powinnam mieć zrobiony a u mnie w klinice nie zlecają [emoji1745][emoji1745][emoji1745][emoji1745] i dlatego się zastanawiam czemu niektóre kliniki wymagają a niektóre nie [emoji1745][emoji1745][emoji1745][emoji1745]
Hmm. Nie mam w sumie pojecia :/ powiem szczerze, ze dziwne to, ze sa rozne standardy

Właśnie nie wiem dokładnie jaki wymaz bo była to wizyta w innej klinice wspomnieli tylko że muszę mieć i że jest to ważne przez 12 miesięcy To warto zrobić nawet jak moja obecna klinika nie zlecę tego w wymazu? Ja na trzy transfery jeden miałam udany po lekach immuno więc myślę że wcześniejszy brak implantacji wynikał właśnie z moich problemów immunologicznych [emoji1745][emoji1745][emoji1745]
Nie mam zielonego pojęcia czy robic. No i 12 miesięcy ważny to raczej takie robienie dla robienia bo inne są ważne 3 miesiące. Czasem układ immunologiczny coś zwalcza, podawane są sterydy i niby lepiej dopóki są. Kiedyś tak było, ze dziewczyna nigdy nie miała wymazu na chlamydie i cały czas ze imunologia do D..... Ktoś z lekarzy kazał zrobić, wyleczona dziewczyna i wszystko spadło do normalnych poziomów. Ja to robiłam jakoś nie wpłynęło to na mój succes rate:-) także tego....

reklama
Do góry