Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, No słuchajcie, jak narazie bez zmian. Czekamy. Najgorzej ze nie wiadomo ile.@Martaem1983 jak sie czujesz??
To są wyniki z 3dpt czy z 5dpt? Jeżeli 5dpt to podaj z 3dpt tez do porównania. To trochę wróżenie z fusów, ale może da się coś wypatrzeć.Hej Dziewczyny,
To moje 2 podejście do in vitro. Aktualnie 5dpt, w 3 dobie miałam 1 weryfikacje. Wyniki:
Beta: 33,5
Estradiol: 3437
PRG: 149
W dniu transferu miałam podany ovitrelle (połowa dawki) i wiem, że on wpływa na bete oraz prg, co oznacza, że wyniki mogą lecieć w dół. Czy któraś z Was miała podobnie? Czy myślicie, że jest szansa? Ja już tracę wiarę
Oj to się nie spotkamy ja dopiero po pracy będę dzwonić i się rejestrować ale coś popołudniu będę szukać bo teraz nocki w pracy będę zaczynać i nie uśmiecha mi się rano po 8 godzinach pracy w nocy jechać a jeszcze poniedziałek mam zawalony bo na krew jadę rano i później z siostrą do lekarza a jak wyglądam ... Metra cięta w kapeluszu w okularach teraz jak mulatka bo ciągle na działce i troszkę słońce chwyciło ....Dziękuję za słowa pocieszenia, no może się kiedyś spotkamy u Żórawia, tylko opisz jak wyglądasz ja mam wizytę 14.06
Weeeez, ja już wymyślam że na razie coś za dużo dobrych wiadomości otrzymuję . Ale kurde, pierwszy raz cieszę się na transfer i mam jakąś nadzieję .Pamietasz moze jak pisalam, ze zycze Ci zeby Cie zycie zaskoczylo? Chyba wlasnie zaczyna sie spelniac.[emoji4][emoji4][emoji4]
Kciukasy!! [emoji110][emoji110] Zabieraj dzieci do domu![emoji110][emoji4]