Ewunka
Fanka BB :)
Kuchnia szpitalna no i ja mam dietę.Ale wyżera !
W domu tak nie mamTen kotlet poszedłby na dwie osoby mimo że facet by chlipał pod nosem! Nie ma!
![]()
![]()
Ale ja jestem zła!
Powiem Ci koleżanko jak to wygląda w pakowaniu takich posiłków - czy to catering czy kuchnia
Leci taśma a raczej zapier... Stoi 4 osób na krzyż które akurat są wolne... z reguły jest ich za mało.
Wydawka załóży o 13 bo na 14 musi kierowa dojechać.
Jedzie taśmy, nie ma guziku stop.
Pierwsza osoba nakłada np ryż (patrząc na wagę) Wiec kladzie na wagę dozuje i daje na taśme w ruchu.
Potem łasuch (zawsze jakis w firmie) w drugiej kolejności podżera to co ma iść![]()
bo się nudzi ma mięcho idzie mięcho jeszcze musi drugą ręka zapier... żeby polać sos coś
Kolejna osoba surówka jarzynka takie badziewia jakieś dodatki i ta sama osoba zamyka pudełko - wtedy czasami nie masz mięsa bo tamta nie nadąża sos + mięso. Pudełko się zamyka koniec ! nie ma ! do zwolnienia! nie nadążasz !
A jeszcze są takie mądre funkcje jak sypanie ziemniaków zieleniną, więc serio rąk brakujepierwsza musi pilnować wagi, druga leci na dwie wazówy, trzecia musi zdąrzyć przed zamknięciem pudełka
A idą diety więc jak się pierd... to potem Ty odbierasz telefon z wrzeszczącą mordą z oddziału
Cóż za wspomnienia!
Ale 12 h mijało jak 6![]()
Bez laktozy i bez warzyw wzdymajacych .Poradziłem sobie bez widelca
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)