reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aż 4 no to dobre komóreczki jak tak :-) niech rosną piękne czworaczki. Po pierwszym transferze będą bliźniaki a po kolejnym nastepna dwojeczka i będziecie patologia jak ja :-) buehehe. Teraz kiedy będą dzwonić znowu? Czy już teraz transfer w 3 dniu ?
W poniedziałek z samego rana zadzwonią jak wygląda sytuacja...

reklama
Ja pitole co za akcja!! No moze się uda dotrwac do wtorku :) trzymam kciuki. aż mnie mrozi bo ja dopiero 32skonczylam i się oszczędzam i leżę sporo co by choć do tego 36 dotrwać bo szyja skrócona i miekka.
U mnie od miesiaca szyjka skrocona i miekka.Byly obawy ze urodze wczesniej(no w 36-37 tc).Dzis jest 38+3 i dupa.Juz nawet mysle ze Michalina nie chce sie wydostac z tego brzucha i chce uprzykrzyc zycie matce🥴

Dziewczyny blastocysta 6.1.1 powinna się szybciej teoretycznie implantowac niż 3 czy 4 z przodu ??
Teoretycznie ona w chwili podania jest gotowa do implantacji. Jeżeli ma „chęć” to się może zaimplantować nawet w dniu transferu. A wtedy beta już 5dpt będzie napewno tylko ty masz pregnyl. Możesz zrobić betę 3-4dpt i 5-6 dpt zobaczyć czy przyrasta, albo czy jest na tym samym poziomie. Powinno dać się wyczytać wczesbiej :p a 8dpt to już wszystko będzie widać. No, ale to wersja dla kombinatorów z mocnymi nerwami:-)))

U mnie od miesiaca szyjka skrocona i miekka.Byly obawy ze urodze wczesniej(no w 36-37 tc).Dzis jest 38+3 i dupa.Juz nawet mysle ze Michalina nie chce sie wydostac z tego brzucha i chce uprzykrzyc zycie matce🥴
Ja na jej miejscu tez bym się nie spieszyła :-) po drugiej stronie brzucha wcale nie jest tak fajnie.

reklama
Do góry