W poniedziałek z samego rana zadzwonią jak wygląda sytuacja...Aż 4 no to dobre komóreczki jak tak :-) niech rosną piękne czworaczki. Po pierwszym transferze będą bliźniaki a po kolejnym nastepna dwojeczka i będziecie patologia jak ja :-) buehehe. Teraz kiedy będą dzwonić znowu? Czy już teraz transfer w 3 dniu ?
reklama
U mnie od miesiaca szyjka skrocona i miekka.Byly obawy ze urodze wczesniej(no w 36-37 tc).Dzis jest 38+3 i dupa.Juz nawet mysle ze Michalina nie chce sie wydostac z tego brzucha i chce uprzykrzyc zycie matceJa pitole co za akcja!! No moze się uda dotrwac do wtorku trzymam kciuki. aż mnie mrozi bo ja dopiero 32skonczylam i się oszczędzam i leżę sporo co by choć do tego 36 dotrwać bo szyja skrócona i miekka.
motylek24
Fanka BB :)
Widać kto teraz ustala zasadyTo jest desperacja
Teoretycznie ona w chwili podania jest gotowa do implantacji. Jeżeli ma „chęć” to się może zaimplantować nawet w dniu transferu. A wtedy beta już 5dpt będzie napewno tylko ty masz pregnyl. Możesz zrobić betę 3-4dpt i 5-6 dpt zobaczyć czy przyrasta, albo czy jest na tym samym poziomie. Powinno dać się wyczytać wczesbiej a 8dpt to już wszystko będzie widać. No, ale to wersja dla kombinatorów z mocnymi nerwami:-)))Dziewczyny blastocysta 6.1.1 powinna się szybciej teoretycznie implantowac niż 3 czy 4 z przodu ??
Dlatego skubana sobie dom wybudowała . Motylek, widzisz, rozgryzłyśmy Cię@motylek24 ,widze ,ze idziesz w moje sladyOj bedzie rewolucja w chacie
Ewunka
Straszne dlugie i bolesne.....4 na 10 minutMogłaby maleńka jeszcze kilka dni zaczekać. Choć tydzień ciąży całkiem niezły. Skurcze miałaś?
Ja na jej miejscu tez bym się nie spieszyła :-) po drugiej stronie brzucha wcale nie jest tak fajnie.U mnie od miesiaca szyjka skrocona i miekka.Byly obawy ze urodze wczesniej(no w 36-37 tc).Dzis jest 38+3 i dupa.Juz nawet mysle ze Michalina nie chce sie wydostac z tego brzucha i chce uprzykrzyc zycie matce
A poniedziałek to siódmy, w wielu religiach siedem to szczęście :-)W poniedziałek z samego rana zadzwonią jak wygląda sytuacja...
motylek24
Ja już myślę do przodu, nie będę gabinetu robiła tylko kolejny pokój dla dziecka tymczasem jestem już po awanturze z ojcem moich dzieci i odpoczywam w pracyDlatego skubana sobie dom wybudowała . Motylek, widzisz, rozgryzłyśmy Cię
reklama
motylek24
Może wycisza się? Ja bym jeszcze tej cesarki nie robiła, wiadomo jak skurcze wrócą to nie ma co ryzykować tylko zrobić CC.Straszne dlugie i bolesne.....4 na 10 minut
Podziel się: