reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie robisz przerw, ale konczysz opakowanie, nie? I to pewnoe wtedy [emoji16]
o kurła zostało 21 tabletek. Właśnie mocno namawiam lekarza abym mogła przyjechać tylko na transfer. Dzwoniłam do kliniki, trafiłam na mało rozgarnietą panią, ciągle myliła transfer ze stymulacją. W końcu zgodnie ustaliłyśmy, mam napisać sms do dr, numer telefonu otrzymałam bez problemu. Dziś ma dr wolne ale jak już napisałam pół strony w word to wysłałam.

reklama
Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Ja za wszystkie wymazy na te choroby zakaźne i z krwi zapłaciłam przeszlo 700 zł w klinice jednego dnia, prawie szczękę z podłogi zbierałam...

Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... 😭😭😭😭😡😡😡
Nasza kochana Invicta... masakra jakaś. Nie wiem co doradzić bo sama nie wiem co bym zrobiła ale znając męża też by mnie namawial na reklamację

Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... 😭😭😭😭😡😡😡
Mało tego, że każda z nas traci grube pieniądze na to wszystko to jeszcze takie rzeczy, dramat. Naprawdę żądałabym zwrotu tych pieniędzy na Twoim miejscu

reklama
Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Kochana a jakie wymazy i jakie labo Ci się opłaciło?

Do góry