reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma bata, zostajesz z nami na zawsze ❤
Albo nie, przeniesiesz się na ciężarówki 😊
@Gonia0605 co Ty pitolisz kobito???? Myślisz, że forum o in vitro tylko o in vitro traktuje? To chyba nie czytałaś postów pomiędzy :p. Nigdzie nie idziesz 😘

No a u mnie, żeby nie było za kolorowo, skraca się szyjka,a to dopiero 32tc; więc teraz będę z Wami więcej, bo mam duuuuzooo odpoczywać i leżeć sobie; to gdzieś muszę tą energię oddać co nie? 🤪

reklama
Dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj wszystko zamknięte. Rano pójdę zrobić badania. Nadal bardzo krwawie. Już 24 godziny. Niestety wygląda to na zwykłą miesiączke.
Nie obraź się ale ja zanim miałabym czas napisać tu posta to już bym była dawno na izbie 🤷🏼‍♀️ - tym bardziej ze mówisz o dużym krwawieniu przez 24 h .

Witam. Ja mam dwa opakowania. Dwa dni temu wykupiłam receptę (na początku jedno opakowanie, a potem dokupiłam dwa tuż przed transferem) i okazało się podczas badania, że niestety nie toleruję Lutinusa i dali mi cyglogest. Moj lutinus jest z data waznosfi do marca 2023. Za dwa opakowania dałam 278 zł. Mogę je sprzedać za 200 zł

Nie obraź się ale ja zanim miałabym czas napisać tu posta to już bym była dawno na izbie 🤷🏼‍♀️ - tym bardziej ze mówisz o dużym krwawieniu przez 24 h .
Dzięki za odpowiedź. Moja sytuacja jest taka że mamy tzw. Słaby materiał genetyczny i jest bardzo duże ryzyko wad w związku z czym lekarz uprzedzał że może byc ciąża biochemiczna. Uprzedzał też że niekoniecznie pecherzyk zmieni sie w zarodek. Dziękuję bardzo dziewczyny za odpowiedzi. Nie chciałam jechać na SOR ale przy takich radach nie mam wyjścia. Dziękuję Wam bardzo. I powiem szczerze że jestem zła na lekarza że nie raczył nawet odpisać.

Dzięki za odpowiedź. Moja sytuacja jest taka że mamy tzw. Słaby materiał genetyczny i jest bardzo duże ryzyko wad w związku z czym lekarz uprzedzał że może byc ciąża biochemiczna. Uprzedzał też że niekoniecznie pecherzyk zmieni sie w zarodek. Dziękuję bardzo dziewczyny za odpowiedzi. Nie chciałam jechać na SOR ale przy takich radach nie mam wyjścia. Dziękuję Wam bardzo. I powiem szczerze że jestem zła na lekarza że nie raczył nawet odpisać.
Mój lekarz na pierwszej wizycie stwierdził, że lepiej brać dawce bo mamy mało plemników i szkoda zachodu. Ja sie uparłam i zrobiliśmy z naszych plemniczków. Okazało sie, że mamy ich miliony i wcale to nie tak mało. Stworzyliśmy z szanych gamet 7 blastek. Lekarz nie wróżka przyszłości nie przewidzi, jedź jak najszybciej. To Twoje maleństwo i Twoja wydana kasa co za sens czekać aż się coś złego stanie skoro już tak daleko zaszłas i tyle poświęciłas...

reklama
A czy klinika nie ma numeru alarmowego w nagłych sytuacjach?
Ja pamiętam jak dostałam rok temu plamienia zadzwoniłam o 23 na numer alarmowy i na bombach kazali mi jechać na SOR
@AgnieszkaEM
A co na sorze mogą zrobić. Jeśli nie ma krwotoku to w szpitalu nic nie zrobią. Zwykli ginekolodzy nawet wszystkich preparatów progesteronu nie znają, bo zwykle luteinę przepisują. Jeśli jest krwiak to lepiej sobie poleżeć, odpocząć . Co innego krwotok.

Do góry